Thalys parijs aanbieding hotel

/ 04.03.2019 / Bink

Bescheiden hotel met zeer vriendelijk personeel. Hieronder de 75 laatste beoordelingen 8. Klantenservice alles over Klantenservice.

Gast aan het woord. Onze bestemmingen alles over Onze bestemmingen. We zijn al veel vaker naar dit hotel gegaan, maar ditmaal ontdekt dat de bushaltes vlakbij zijn. Klantenservice alles over Klantenservice. Brecht van der Meule Met partner.

Optimaal de tijd om van Parijs te genieten. Faciliteiten Thalys Wij informeren u graag over alle faciliteiten aan boord van Thalysgratis WiFi en een geldautomaat. Deze app is helemaal gratis en u kunt ook zonder internetverbinding uw reis plannen.

Het biedt accommodatie met thalys parijs aanbieding hotel terras, zodat u zo comfortabel mogelijk kunt reizen. De door u gevraagde pagina bestaat niet meer op deze site.

Bekijk de resultaten voor Parijs

Uw welkomstmail zal binnenkort arriveren in uw inbox. Paris Visite 3 dagen 5 zones. Metrostation om de hoek en dichtbij gare du nord. Anna van den Berg Fam. Paris Visite 1 dag 3 zones.

Voor deze prijs kun je vaker naar Parijs als moeder en dochter. Hotel rsidence Montebello thalys parijs aanbieding hotel accommodatie met airconditioning en ligt in Parijs, op 1,3 km van het Muse d'Orsay. Snelle service, goede prijs en schoon hotel op een toplocatie. De treinreis was goed. Klantenservice alles over Klantenservice.

Populaire zonthema's

Data wijzigen Gastgegevens aanpassen Accommodatie contacteren Kamer upgraden Boeking annuleren En meer Dit 5-sterrenhotel biedt elegante kamers in een gebouw in Hausmann-stijl in het centrum van Parijs.

Hotel vormt goede uitvalsbasis om de stad te verkennen. Bekijk de resultaten voor Parijs Momenteel is dit de best verkopende accommodatie in Parijs - in de afgelopen 24 uur werd het keer geboekt door reizigers zoals u!

De tickets waren snel verstuurd, samen met informatie over de werkzaamheden op de Thalys! Wij vinden geen gebruiker geregistreerd met het Thalys-klantnummer en de opgegeven naam.

Met de trein is het fijn reizen. Hotel is prima prima hotel om te overnachten Een fietstocht door Parijs met Holland Bikes is echt een thalys parijs aanbieding hotel om Parijs te bezichtigen. Het is een fantastische reis geweest.

Accommodatie

De wijk van Parijs. Paris Visite 2 dagen 3 zones. Champs Elysees Executive Apartment biedt accommodatie in Parijs. U hebt de gegevens te vaak onjuist ingevoerd. Inschrijven met Facebook Inschrijven met Google.

  • Erg naar onze zin gehad.
  • Lia van der Haar Vrienden.
  • Het was een fijne reis en de ondersteuning vanuit de treinreiswinkel is heel goed..
  • Autoverhuur Vluchten zoeken Restaurantreserveringen Booking.

Wij hebben daarom de tweede dag ons thalys parijs aanbieding hotel op een andere locatie gebruikt, thalys parijs aanbieding hotel, de aanbieding was toch al heel voordelig van deze reis. Deze accommodatie ligt op nog geen 2 km van de Eiffeltoren en op ruim 2 km van Paris Expo - Porte de Versailles. Op de terugreis de bagage achterlaten bij het hotel en kort voor vertrek Thalys weer ophalen. Detail over de verbinding: Vul uw verificatiecode in: Door werken aan de sporen in Frankrijk worden onze treinen tussen Brussel en Parijs over de klassieke lijn omgeleid, daardoor is de reistijd in beide richtingen ong.

Hotel lekker dicht bij Gare du Nord! Koningsdag - maandag 22 mei vertrek terug om De trein reed stipt op tijd.

Extra's bij te boeken

Martin Markus Met partner. Hotel Sibour is prima, je kunt naar de Seine lopen en Gare du Nord is ook om de hoek. Controleer of u de juiste gegevens hebt ingevuld.

In de trein was alles weer prima geregeld en we kwamen op tijd aan terug in Amsterdam CS! De treinreis was goed. Paris Visite 3 dagen 5 zones.

Andere: