Sloep huren noord holland

/ 13.03.2019 / Josta

Veel boten te huur bij bootverhuur Loosdrecht! Kortom voor ieder wat

Watersportbedrijf Anja een luxueuze sloep huren in Grou Grou Een begrip in de watersport Wilt u een sloep huren in Friesland? Deze sloep heeft 4 slaapplaatsen voor meerdaagse tochten. Boot huren in Noord-Holland.

De route over de Amstel is niet zo Mooi, maar de vaarweg naar de Vinkeveenseplas is idyllisch en mooi met vele leuke bruggen etc. Vaar mee met Partyboot de Koperen Hoorn en geniet van een heerlijke rondvaart of boottocht op het water in de provincie Noord Holland.

Duur Geen voorkeur halve dag 1 dag 2 dagen 3 dagen 4 dagen 5 dagen 6 dagen 1 week 8 dagen 9 dagen 10 dagen 11 dagen 12 dagen 13 dagen 2 weken 3 weken 4 weken.

Ontdek de mooiste plekjes van de Hollandse Plassen en Leiden Een sloep huren bij Marina Rijnsburg is dé manier om met elkaar de mooiste plekjes van de Hollandse Plassen en Leiden te ontdekken.

Download onze gratis app met de beste vaarinstrumenten voor iedere kapitein. Heeft u altijd al een mooie tocht willen maken in een luxe sloep. Stap in een van onze fluisterboten en relax. Bootverhuur Enkhuizen bezorgt u graag een onvergetelijke dag varen op het water…. Dan is Pean het perfecte startpunt. Stap in een van onze fluisterboten en geniet van een ideaal dagje uit, sloep huren noord holland.

Uiteraard geven wij zwemvesten mee.! Aantal slaapplaatsen Geen voorkeur 1 persoon 2 personen 3 personen 4 personen 5 personen 6 personen 7 personen 8 personen 9 personen 10 personen 11 personen 12 personen Meer dan

Laat een recensie achter:

Motorboot Kotterjacht Kotter 10 m, 1 cabine, 6 plaatsen. Download onze gratis app met de beste vaarinstrumenten voor iedere kapitein. Party boot de Koperen Hoorn Wilt u samen een dagje gezellig varen over de prachtige wateren van Noord Holland? Drijfveer Bootverhuur sloepen met een complete vaarinventaris Akkrum Sloep huren in Friesland Een unieke sloep huren midden in Friesland.

Ontdek nu het mooie Alkmaar en omgeving en maak zelf een rondvaart met één of  meerdere van onze gemotoriseerde bootjes. Welkom sloepverhuur Aalsmeer Huur een luxe sloep of consoleboot. Welkom bij de Alkmaarse Bootjes Verhuur!

Wij verhuren polderboten met buitenboordmotoren. Welkom bij boorverhuur Lutjebroek. Schitterende tjalk voor een tocht over het IJsselmeer en de Waddenzee. Motorboot Custom sloep huren noord holland de Ruiter 10,50 m, 2 cabines, foto's worden toegevoegd of wanneer de boot wordt gedeactiveerd. Wij informeren u wanneer er bij n van uw favoriete prijzen veranderen, Cambridge.

Beste havens in Noord-Holland

Wilt u Nationaal Park de Biesbosch verkennen per boot. Centerpoint Charters een elegante sloep huren voor 6 personen Terherne Beleef Friesland met een sloep van Centerpoint Charters  Wilt u een sloep huren in Friesland?

Welkom bij Theetuin Overleek Stap in een van onze fluisterboten en geniet van een ideaal dagje uit. Met of zonder schipper Met schipper Zonder schipper.

Of ga iets ten zuiden van Amsterdam, huur een sloep in Uithoorn en vaar dwars door de Hollandse polders heen. Sloepverhuur bij Bootje Gezond: Of met een groep in verschillende bootjes een GPS tocht doen, sloep huren noord holland. De sloep is uitgerust met een krachtige 3-cilinder 25 pk motor.

Een sloep is namelijk de ideale boot om te passen in de smalle grachten en onder de lage turn by turn navigation google maps.

Maak je keuze

Welkom bij de Kraak Na het werk even gezellig een drankje en een hapje op het water? Als klein bedrijf met uitstekende persoonlijke service weten wij onze boten toch te verhuren tegen concurrerende prijzen. Sloepvaren is het perfecte uitje om in goed gezelschap te ontspannen. Lomabrin Rondvaarten verzorgt rondvaarten door het oude Enkhuizen waarvan nu nog steeds veel te zien is van af het water,.

Welkom bij jachthaven nexus! Huur bijvoorbeeld een zeilboot in Noord-Hollanden begin uw tocht in de Noordelijke havenstad Hoorn. Loosdrecht staat bekend als watersportdorp met maarliefst vijf aan elkaar verbonden recreatieplassen. Filters Selecteer een provincie: Elke boot heeft plaats voor maximaal 10 personen? Inrichting boot erg leuk!

Marenland Recreatie fluisterstille sloep huren incl. Actief mee zeilen op fraaie twee-mastklipper met vertrek uit Monnickendam, sloep huren noord holland. Het zijn deze plaatsjes die de meeste sfeervolle havens kennen.

Vanuit Warmond direct aan de Kagerplassen verhuurd Olympia Charters luxe sloepen, onze sloepen zijn uitermate geschikt voor een dagje uit met familie en vrienden.

Welkom bij genieten op de Vecht! Een relaxte dag op het water!

Ontdek de mooiste plekjes van de Hollandse Plassen en Leiden Een sloep huren bij Marina Rijnsburg is d manier om met elkaar de mooiste plekjes van de Hollandse Plassen en Leiden te ontdekken. Jachtwerf Bootsma sloep huren in het authentieke Oudega Oudega Boot huren in het centrum van het Friese Merengebied U vindt Jachtwerf Bootsma in het centrum van het Friese Merengebied in het authentieke plaatje Sloep huren noord holland.

De bijzondere polderlandschappen zijn uniek om te bezoeken.

Andere: