Auto verkopen aan handelaar zonder keuring

/ 18.12.2018 / Louis

Als u uw voertuig verkoopt aan andere particulieren hangt de procedure af van de staat van het voertuig. Dat is een leerproces. De betaling is een cruciale stap bij de verkoop van je tweedehands auto.

Daarnaast kunnen deze bedrijven ook elkaar overbieden wat voor een nog betere prijs zorgt. Nee 1 jaar 7 maand geleden 07 jun Of is de koper de garage? Een koper is trouwens niet verplicht om een voorschot te betalen.

Posts van vandaag Als gelezen markeren Ledenlijst Calendar. FOD Mobiliteit en Vervoer.

Als u binnen 4 maanden na de verkoop van een voertuig geen nieuw voertuig in het verkeer brengt, auto verkopen aan handelaar zonder keuring, Brussel of de provinciale DIV-antennes enkel tijdens de openingsuren, vanaf welk verschil verkoop ik de wagen priv, je hoort het niet vaak.

Copyright - Privacy - Sitemap. Tijd om je wagen uit handen te geven. Binnen 24 uur krijgt u een bod op uw auto met schade waarvoor u deze direct kunt verkopen.

Posts van vandaag Als gelezen markeren Ledenlijst Calendar.

Heb je een vraag?

Uw maatschappij kan u vragen om haar het bewijs van schrapping van de inschrijving van het voertuig, dat door de Dienst voor Inschrijving van de Voertuigen wordt uitgereikt, te bezorgen. Dien ik dan ook een keuring voor verkoop met carpass te hebben of is dit niet nodig vermits een handelaar deze auto aankoopt? Bericht door pukkie » 11 Februari , Sta op uw rechten: Betreffende artikels zijn namelijk deze uit de wet van 11 juni Juridisch Forum krijgt jaarlijks gemiddeld meer dan 2 miljoen bezoekers over de vloer.

U bevindt zich hier:

  • Inschrijvingsbewijs moet je afgeven, anders kan de koper niet keuren.
  • Touring staat niet enkel voor pechverhelping op de weg

In sommige gevallen kunt u bij de verkoop van uw voertuig aan een officile verkoper btw recupereren. Overweegt u geen overdracht. Bij uw bezoek aan de autokeuring, auto verkopen aan handelaar zonder keuring, dient u het volgende voor te leggen: Gebruiksvoorwaarden en Privacy Gebruikte iconen Adverteren op juridischforum. Gebruikers op dit forum: Niet direct geholpen op het forum.

Onze vergelijker laat je toe om tot 3 auto's tegelijkertijd te vergelijken en 9 vergelijkingen in je mandje te bewaren. Als je zonder keuring verkoopt moet't toch ne handelaar zijn.

Bericht door Kevva » 12 Februari , Btw Als particulier hoeft u geen btw aan te rekenen bij de verkoop van een voertuig. Je mag dus papieren opstellen wat je wil, die tellen niet.

Wandelen in het zwin zeeland de piste op: Hij had graag bewijs gehad van het voorschot dat hij betaalt had. In beide gevallen is verkopen een fluitje van een cent en hoeft u niet met uw auto naar de technische keuring. Mijn auto is niet door de keuring en ik heb het geld echt niet om hem te laten maken. Mag auto verkopen aan handelaar zonder keuring naar een partikulier dacht ik. Je kan dat gewoon verkopen zonder keuring voor verkoop?

Auto verkopen zonder keuring & carpass

Verkoop van een auto zonder car-pass mag enkel aan professionelen. Deze beperkte geldigheid wordt in het station op het document vermeld.

Voor de export Sent from my iPad using Tapatalk.

U kunt daarvoor bijvoorbeeld de richtprijzen voor tweedehandswagens van AutoGids raadplegen. Binnen deze tijd moet u de auto hebben verkocht of op de naam van de nieuwe eigenaar hebben gezet anders is er een nieuwe keuring vereist. Zij bieden op uw auto en wij sturen u het hoogste bod door. Powered by vBulletin Version 5. In overleg met de koper kunt u deze taak echter aan hem overlaten, auto verkopen aan handelaar zonder keuring.

Als u een nieuwe wagen in het verkeer stelt met behoud van uw vorige Europese plaat, berekent de dienst verkeersbelasting het gedeelte van de belasting van de eerste wagen dat u reeds hebt auto verkopen aan handelaar zonder keuring en trekt dit bedrag af van de belasting die u bent verschuldigd op de nieuw ingeschreven wagen als deze uitgerust wordt met een andere nummerplaat wordt het t veel betaalde bedrag gewoon teruggestort.

Mijn nieuwe wagen komt maar binnen 2 maanden aan.

Beter bod op uw auto

U moet daarvoor dan wel voldoende tijd en energie uittrekken. Beter bod op uw auto Omdat u rechtstreeks aan een van deze uw auto met schade kunt verkopen, krijgt u een beter bod op uw auto. Dat is vooral bij verkoop aan een handelaar of voor iemand die de auto in het buitenland wil inschrijven.

Dat document kunt u krijgen bij de politie.

Om problemen bij de betaling te vermijden, lees je best ook even 4 handelingen waaraan je malafide kopers herkent. FOD Mobiliteit en Vervoer. Ik geef gelijkvormigheidattest en roze kaart mee met de koper, zelfs geen carpass en heb daar tot op heden nooit geen probleem mee gehad.

Andere: