Gehaakt babymutsje gratis patroon

/ 13.02.2019 / Nasr

Ontworpen door Karin aan de haak voor een goed doel, haak je ook mee? Het haakpatroon van de muts en de bloem vind je op de blogspot van Bit of Colour in het Nederlands.

Gepost door Margaret op Pagina's Gehaakte baret 1 Gehaakte baret 2 Gehaakte baret 3 Gehaakte baret 4 Gehaakte baret 5 Gehaakte baret 6 Zpagetti hoedje haken Gehaakt baby- en peutermutsje. Ik heb het mutsje gehaakt, en het is erg leuk geworden! Duidelijk haakpatroontje van een uilenmuts. Ik heb er net een leuk mutsje van gehaakt voor m'n kleine te vroeg geboren nichtje. Daarom lijkt het me hoog tijd om het patroon eens op mijn blog te plaatsen.

Dan hebben nog meer mensen er plezier van. Uilenmutsen in verschillende maten? Anoniem zaterdag, Er is geen echte regel, maar bij mij valt hij wel wat groter uit, bijdragen van derden, gehaakt babymutsje gratis patroon. Je kunt het Engelse en het Nederlandse patroon hier downloaden.

Nederlands Schattig gehaakt babymutsje in de Granny Square.

  • Het punt is dat ik vorig jaar die kleine mutsjes gehaakt heb voor India. Hoi Karin, bedankt voor het patroon.
  • Gehaakte babymutsjes Lief en snel klaar.

Welkom! Welcome!

Je ziet ze op mijn blog: Repeat Crafter Me Taal: Engels GBabymutsje met grote roos en oorflappen. Deze muts is geschikt voor baby's van 0 tot 3 maanden. Zodat ik niet halverwege tekort kom. Deze is echt leuk om te haken! Katoen zou natuurlijk heel goed kunnen.

  • Ik heb em ook gehaakt, maar bij mij valt hij wel wat groter uit, omtrek 40 cm wel zelfde garendikte gebruikt.
  • Leuke muts om te haken. Hoe meer haaksters dit patroontje weten te vinden, hoe meer mutsjes er voor de baby's in India worden gemaakt.

Miranda van Ee van der Vlugt 29 december om Voor welke leeftijd is dit patroontje. Repeat Crafter Me Taal:. Een gehaakte muts is de vorm van een beer. Daar zijn ze ook hard nodig. En zo de toer afhaken, gehaakt babymutsje gratis patroon. Ik gebruik voor de babymutsjes meestal katoen Catania of Capri dat geschikt is voor haaknaald 3 mm.

Leuk en simpel haakpatroon.

Printfriendly

Hoi Marije, Ik kwam dit leuke mutsje tegen en zag het helemaal zitten om deze te maken. Hoi Karin, Inmiddels 2 mutsjes af. Ik hoop, dat je veel mutsjes mag maken!

Nu is de maat prima, een babymutsje en wanten? Patroon babymutsje Pixie Bron: Super leuk, heb h'm ook voor mijn dochtertje gemaakt van 2 grocery stores in amsterdam ny. Gratis haakpatroon van steek voor steek. Ik heb haakgaren Catania en haaknaald 3 en ben met goede moed begonnen. Desiree de Jong dinsdag, heb het even getest bij een kindje van 3 weken gehaakt babymutsje gratis patroon.

Een haakpatroonn van een babysjaal, 01 maart.

Gehaakte babymutsjes

Voor een klein mutsje voor een pasgeborene! Heb er met de reliƫf steek gemaakt en de laatste [op verzoek] met omslag ook heel leuk. Nederlands haakpatroon van miekskecreaboetiekske.

  • Staat op mijn blog:
  • Moet je de toer dan weer beginnen met een losse.
  • De omtrek van deze muts is 40 tot 44cm.
  • Nu wil ik 'm nog een keertje haken, maar dan in 'n ander kleurtje, wat bij 't setje kleren past!

Ik graag mijn vriendin verrassen met een muts. Ik kom niet uit. Haken voor een baby. Ik kan je aan de twee patronen helpen. Ik zie dat het mutsje is verwijderd. Beanies in verschillende maten. Haak een leuk baby mutsje, kies een klassiek patroon of haak een hippe baby beanie.

Het is een Engels haakpatroontje van Repeat Crafter Me. Bedankt voor het gehaakt babymutsje gratis patroon.

Ik heb hem met veel plezier gehaakt. Hallo Marije, Bedankt voor het patroon vam dit schattige babymutsje. Hoe doe je die precies?

Babymutsje van stokjes met een randje van kruisjes Bron: Je zou het bij Save the Children kunnen vragen. Verkrijgbaar in twee kleuren.

Andere: