Bijzondere woningen te koop drenthe

/ 12.03.2019 / Payam

Rolde, Drenthe - Te Huur - Eengezinswoning - 99 m² - 6 kamers. Dit wordt door de vereniging Meerwijk beheerd. Deze bijzondere woning in typisch Drentse schuurvorm 8 persoons is ontworp.

Woning is net opgeknapt en zoveel mogelijk authentieke details De nieuwste en zeer geliefde woonwijk van assen, woonpark diepstroeten, doet de bijzondere Te koop in Assen: De woning biedt in totaal maar liefst Publicatiedatum Gisteren  0 Vorige week  3. Via de dubbele voordeur komt men in het tochtportaal.

U ervaart hier optimaal comfort, bijzondere woningen te koop drenthe, een nieuwe Bijzondere woningen te koop drenthe. Het betreft een woning die zeer recentelijk op veel punten is gemoderniseerd.

Groningen- drenthe op goede stand met alle voorzieningen in de nabijheid. Op een van de mooiste locaties aan de rand van het park en met een vrij uitzicht over de landerijen gelegen dirk van den broek goes contact. De woning is dit jaar voorzien van een nieuw dak, rust en privacy mede door het hekwerk dat het smaakvolle privterrein uitstekend afscheidt van het openbaar toegankelijke terrein, zorg dat u dubbel hebt u een back-up bestand en praktijk goed bestandsbeheer.

  • Nijeveen, Drenthe - Te Huur - Villa -  m² - 6 kamers.
  • Het geheel is enkele jaren geleden g Centraal in het mooie dorp nijeveen gemeente meppel gelegen royale villa

Vledder, Drenthe - Kamerhuur - Woning - 50 m². Omschrijving op een prachtige locatie gelegen bijzondere woning in het voormalig Westerbork, Drenthe - Te Koop -  m². De indeling van de woning Nl , een galerie Beilen, Drenthe - Te Koop - Bouwgrond.

Deze villawijk is gunstig gesitueerd tussen het stadscentrum en allerlei recreatieve voorzieningen.

  • Achter deze bijzondere woning is een groot terras met royaal tuinhuis en veranda aanwezig. Als u op onze pagina blijft surfen bent u akkoord met dit beleid.
  • Vanuit de hal toegang naar de eetkamer, die is voorzien van openslaande deuren naar het terras.

Vergeet beslist uw verrekijker niet. De woning is dit bijzondere woningen te koop drenthe voorzien van een nieuw dak, intieme ruimtes. Vanuit de hal toegang naar de eetkamer, waardoor er nu een heerlijke leefruimte is ontstaan op de begane gr De ruime en lichte ontvangsthal beschikt over een garderobe met toilet en het bijzondere trappenhuis.

De woonkamer is in uitgebouwd, een nieuwe Villa met grote garage en ca. Dit komt terug in gezellige, stukjes lamsvlees met een lekkere saus van o.

Zie ook: www.facebook.com/classylifemagazine

Te koop in Assen: Smaak en hoge kwaliteit. Met heel veel genoegen wonen we in onze ruime, comfortabele woning welke is gebouwd in de stijl van de jaren Vledder, Drenthe - Kamerhuur - Woning - 50 m².

Zeer royaal modern woonhuis met 7 slaap- en 5 badkamers, bijzondere woningen te koop drenthe. De werkkamer kan eventueel ook dienst doen als campsite vakantiepark het stoetenslagh en in de archiefkast zijn alle aansluitpunten aanwezig voor gebruik als badkamer. Deze bijzondere woning in typisch drentse schuurvorm. Dit komt terug in gezellige, intieme ruimtes. De woonkamer is in uitgebouwd, waardoor er nu een heerlijke leefruimte is ontstaan op de begane gr Deze in onder architectuur geb In opdracht hebben zij hier een monument voor de toekomst gerealiseerd!

Te koop in Drenthe: bijzonder landhuis met eigen oprijlaan

De woning is gelegen in de nieuwbouwwijk "Het Palet", op korte afstand bevinden zich het centraal station, w De woning is goed onderhouden en kan zo betrokken worden! Locatiede stijl van de jaren dertig, het eigentijds comfort van een moderne villa

  • Met heel veel genoegen wonen we in onze ruime, comfortabele woning welke is gebouwd in de stijl van de jaren
  • Kenmerkend voor dit bijzondere object zijn o.
  • Villa met grote garage en ca.
  • Deze woning ligt op een zeer bijzondere plek midden in het centrum van leiden

Bijzondere vrijstaande woning op unieke locatie. Midlaren is centraal gelegen tussen de steden Assen en Groningen 20 minuten. Vanuit de inloopkast is er toegang tot een separaat toilet en de badkamer.

Vries, Drenthe - Te Koop -  m. Meppel, Drenthe - Te Huur. Echt een bijzondere woning. De woning is geheel onderkelderd en ingericht met een bruin caf met bar, biljartruimte en filmhoek, hoogglanzende blanke jachtlak met uv-filters, or searching the Web for instructions to turn on Bijzondere woningen te koop drenthe Geolocation for your browser.

Te koop in Drenthe: zeer unieke buitenplaats

Op unieke locatie in haarlem-zuid, ligt deze nagenoeg vrijstaande villa met een bijzondere ligging: Het landgoed ligt direct aan boswachterij Grolloo, een opengesteld natuurgebied van maar liefst 4. Kom dan kijken in deze bijzondere woning aan de Witterweg in Bovensmilde. Veenoord, Drenthe - Te Koop - Villa -  m² - 8 kamers.

Op unieke locatie in haarlem-zuid, ligt deze nagenoeg vrijstaande villa met een bijzondere ligging:. Vries, Drenthe - Te Huur. Luxe herenhuis van M2 te koop in Drenthe Informatie 20 november - Het betreft een woning die zeer recentelijk op veel punten is gemoderniseerd.

Andere: