Geen internet op ipad wel op laptop

/ 01.03.2019 / Lodewijk

Ik heb het even nagevraagd bij mijn werkgever waar ik de telefoon van heb gekregen. Start nu het programma en er zal een overzicht gemaakt worden van je hardware.

Alle andere apparaten die op de router via wifi verbonden zijn hebben wel gewoon internet.

De routeer heeft MAC filtering maar die staat niet op. WiFi werkt erg slecht in elk WiFi spot waar ik altijd ben. Hoe kan dit en heeft iemand hier een oplossing voor? Meld je aan Heb je al een account? Schakel het aankruisvak naast 'Toon wifistatus in menubalk' in.

Beste antwoord door MarcoVD 8 oktober ,

Probeer verbinding te maken met een ander wifinetwerk. Gesponsorde links verdwijnt na registratie. Open een command prompt dosbox als administrator en geef daar het command: Wat WEL lukte was de oplossing aangeboden door Microsoft:. U wordt gevraagd de netwerknaam en beveiligingsinstelling in te voeren.

Wesley Fabry 23 februari om Met een juiste DNS-configuratie kan de computer verbinding maken met www.
  • Nee] » Mac OS X. Ik heb hetzelfde probleem sinds ik naar iOS5.
  • Wij gebruiken cookies om uw bezoekers ervaring te verbeteren en te personaliseren.

Probeer dat eens bij eender welke andere producent van leverancier van ict materiaal voor niet-professioneel gebruik? Heb sinds de laatste update met mijn iPhone 6 hetzelfde probleem. In dat geval moet u contact opnemen met de fabrikant van de router of de internetaanbieder.

Waarschijnlijk dat de router filtert op mac-adres Neen die discussie ga ik hier: Kan je even de waarden voor DNS veranderen naar Andere standaarden zijn ook snel, maar u moet toch controleren of de computer wel het snelste beschikbare protocol gebruikt.

Met de beide Apple devices kunnen we wel verbinding maken maar krijg je geen studenten studio den haag. Als je denkt dat door de update komt kun je ook met Apple zelf contact opnemen. Wesley Fabry 23 februari om Mijn iPad2 heeft grote problemen: Netwerkbeheerder zegt juist van wel?

Wifi problemen oplossen door netwerk te vergeten

Meld je aan Heb je al een account? De eerste dag werkte het niet. Indien ik geen reactie krijg stap ik over met alles naar samsung.

Safari ga gebeurt er niks kan de geen internet op ipad wel op laptop niet vinden geeft hij Andere methoden voor identiteitscontrole kunnen de prestaties van het wifinetwerk nadelig benvloeden. Sinds gisteren werkt het Wi-Fi op mijn ipod touch niet meer. Ik had er ook last van sinds een paar dagen en ben wezen zoeken. Als u nog steeds geen verbinding krijgt met uw netwerk of met internet, controleert u of de router is aangesloten op de modem en of deze ingeschakeld is.

Aanbevolen berichten

Neem contact op met de fabrikant van de router voor meer informatie. Als u deze niet weet, of als het netwerk geen wachtwoorden gebruikt om de toegang te beperken, moet u contact opnemen met de netwerkbeheerder. Als de wifi-interface is ingeschakeld en is verbonden met een wifinetwerk, wordt het wifimenu vet weergegeven. Heb het volgende al geprobeerd, zonder resulaat:

Heb een Ipad2 en heb de laatste dagen hetzelfde probleem. We hebben een super raar probleem thuis. Recente iFun Handig overzicht: De downloadsnelheid blijft steken op 15 a 20 Mbit terwijl dit voorheen ca. Denk dat je best ff googled naar een gebruiksaanwijzing voor je router Bedankt voor je reactie ShitPad.

Nee] Geen internet op ipad wel op laptop OS X. Webpagina's worden langzaam geladen. Sinds gisteren werkt het Wi-Fi op mijn ipod touch niet meer. De DNS op 8.

IOS Netwerkinstellingen herstellen

Ik denk dat het opgelost is maar zou kunnen van niet…? Oorspronkelijk geplaatst door Matthijn2 enige info dat er staat is IP-adres en subnetmasker.. LG smartphone geen probleem. Johan 19 december om 8:

Ik heb een iPhone 5S en sinds ongeveer een maand kan deze geen werkende verbinding meer maken met het wifi netwerk bij mij thuis van Ziggo. Oorspronkelijk geplaatst door Matthijn2 enige info dat er staat is IP-adres en subnetmasker.

Welkom Login om een bericht te plaatsen en mee te praten.

Andere: