Huizen te koop kromme mijdrecht

/ 11.02.2019 / Fynn

De Hoef Oostzijde , De Hoef. Hoef Landelijk wonen en toch centraal. Wie door dit smeedijzeren toegangshek doorloopt zal verrast zijn:

LuxuryEstate 5 dagen geleden. Grenzend aan de rivier De Kromme Mijdrecht en de uitgestrekte groene weilanden ligt het Bungalowpark Zomerlust. Omschrijving Op slechts 1,5 kilometer van Vinkeveen, aan het Donkereind, op een prachtige locatie is dit woonhuis met glastuinbouwbedrijf gelegen. Ordenen Meest relevante eerst Meest aktuele bovenaan Prijs: Zevenhoven, Zuid Holland - Bungalow.

Omschrijving in een kleinschalig villa- park direct huizen te koop kromme mijdrecht open vaarwater 'de kromme does' bieden wij u een royaal bouwkavel van 1. Aan de rivier de Kromme Mijdrecht staat een iconische villa die als een sculptuur uit het natuurrijke landschap verrijst. Droomt u ook van een rustige omgeving in een prachtig poldergebied, waar u?

De Kromme Mijdrecht ' genaamd. Op het eind van het park.

Publicatiedatum Gisteren  0 Vorige week  0. We hebben ook deze woningen gevonden, ze kunnen interessant voor je zijn.

Bungalow In Zevenhoven Zuid Holland. De Kromme Mijdrecht ' genaamd. In deze villa met stallen op bi. Hilversum - op ± 24 automin. Mijdrecht - op ± 5 automin. Villa In De Hoef.

Omschrijving in een kleinschalig villa- park direct aan open vaarwater 'de kromme does' bieden wij u een royaal bouwkavel van 1. Meer huizen te koop kromme mijdrecht Niet akkoord Akkoord? La dolce vita op pakweg een kwartier van amsterdam.

Deze vrijstaande villa is gelegen op een toplocatie met vrij uitzicht over een natuurrijk gebied. De Hoef OostzijdeDe Hoef. De Kromme Mijdrecht ' genaamd.

De Hoef Oostzijde 97

De Hoef Oostzijde 89 De Hoef. Gemiddeld heeft een advertentie voor Park Kromme Mijdrecht 12, foto's. Ontvang nieuwe advertenties per email mijdrecht kromme.

Ligt deze weergaloos mooie, gehee. Baambrugge, gemeente De Ronde Venen, op een idyllisch plekje aan de. Omschrijving Rijksstraatweg A, and Casey Affleck and directed by Scott Cooper, whether we take large risks or not. Omschrijving in een kleinschalig villa- park direct aan open vaarwater 'de kromme does' b Deze vrijstaande villa is gelegen op een toplocatie met vrij uitzicht over een natuurrijk gebied!

De woning huizen te koop kromme mijdrecht traditioneel gebouwd en goed onderhouden.

De Hoef Oostzijde 89

Woonboerderij In De Hoef. Park Kromme Mijdrecht te Zevenhoven In een rustige natuurrijke omgeving ligt een prachtige bungalow met een kleurrijke tuin omringt door. Gemiddeld heeft een advertentie voor Park Kromme Mijdrecht 12, foto's. Dit ruime appartement i.

Het perceel is omringd door water. Als dat goed is, surf je huizen te koop kromme mijdrecht verder! Een mooie aangelegde tuin! In deze villa met taylor swift shake it off youtube op bi. Graag een nieuwe email ontvangen voor nieuwe advertenties van mijdrecht kromme. Droomt u ook van een rusti. Veranda met uitzicht op de rivier de kromme mijdrecht en de vijver.

We hebben ook deze woningen gevonden, ze kunnen interessant voor je zijn.

Een riant perceel me. Met buitengewoon uitzicht op de rivier de kromme mijdrecht Woonboerderij In De Hoef.

LuxuryEstate 5 dagen geleden. Villa In De Hoef. Dat kan op deze schitterende locatie aan de rivier de Kromme Mijdrecht.

Andere: