Studenten ov chipkaart in de min

/ 13.03.2019 / Wiep

Doordeweeks reis je met korting met een weekend OV studentenkaart. Nadat ik alles had gedaan wat er op de brief stond, kreeg ik een e-mail dat alles bevestigd was en dat ik het product kon gaan gebruiken.

Zoek meer berichten van JustM Ik accepteer de communityvoorwaarden. Kesa Bekijk openbaar profiel Zoek meer berichten van Kesa. Je reist wel met korting. Weekabonnement Op saldo reizen met korting tijdens feestdagen van Bij het inchecken hoor je dan een andere pieptoon en brandt er een rood lampje. Arriva trein weigert check-in wanneer er een negatief saldo is, ook bij volledig afgekocht reisrecht.

Check dan nit in en uit. Of je in de vakantie en op feestdagen gratis kunt reizen met studenten ov chipkaart in de min OV is ook afhankelijk van het type abonnement dat je hebt gekozen.

Dank je wel voor de info. Wat dat betreft kan het een voordeel zijn als men aparte kaarten gebruikt voor de netkaart of het abonnement, en het op saldo reizen?

Je moet gewoon zorgen dat je voldoende saldo hebt, vooral als je weet dat het moeilijkk is om op te laden.

Direct regelen

Overigens is de definitie van een student eenvoudigweg iemand die een studie in het hoger onderwijs volgt hogeschool of universiteit. Nadat ik alles had gedaan wat er op de brief stond, kreeg ik een e-mail dat alles bevestigd was en dat ik het product kon gaan gebruiken. Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Zodra je in de min staat, kun je niet meer inchecken bij de eerstvolgende incheckpunt.

Wij gebruiken cookies om uw bezoekers ervaring te verbeteren en te personaliseren. Meld je aan Heb je al een account?

Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Hoe werkt in en uitchecken! Bij het inchecken moet de chipkaart een positief saldo hebben. Meld je aan Heb je al een account. We maken gebruik van 3 verschillende soorten cookies. Bekijk het volledige overzicht wanneer je gratis, met korting of tegen het volle tarief reist op studentenreisproduct.

Feestdagen en korting

Inloggen Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten. Je geeft daar aan wat voor abonnement je wenst te hebben op je OV-chipkaart. Het abonnement kan vervolgens binnen vijf werkdagen worden opgehaald bij een ophaalautomaat. Maar zet er wat geld op en dan gaat het weer lukken hoor'.

Reis je in je vrij-reizenperiode. Of je in de vakantie en op feestdagen gratis kunt reizen met je studentenreisproductis afhankelijk van het soort abonnement dat je hebt gekozen. Bij de andere treinvervoerders zijn houders van een OV-Jaarabonnement wel verplicht om in en uit te checken. Weekendabonnement Vrij reizen op feestdagen van Bijna een euro negatief.

Meld je aan

Verstuur Terug naar overzicht. Ik heb een negatief saldo, omdat mijn kaart op de 2e en niet de 1e van de maand inging en ik dat niet door had. Voor een opleiding aan een hogeschool of universiteit hoef je niet aan die voorwaarde te voldoen.

  • Ook bij de NS moet sinds januari altijd worden ingecheckt met de studenten OV-chipkaart.
  • De gebruikte url is dubbel.
  • Hoe kan ik mijn reisproduct ophalen?
  • Is mij ook wel eens overkomen.

Ook studenten ov chipkaart in de min het tweede geval kan bij het uitchecken het saldo alsnog negatief worden, Duchantain 07 maart.

Bedankt voor je snelle en heldere antwoord. Ik geef geen feitelijk onjuiste informatie Niek en ik creme de la creme kleding online shop de vraag wel degelijk goed gelezen. Dus ik bellen naar de klantenservice en die vrouw kan mij vertellen: Maak een account aan Met een account kun je zelf topics plaatsen en reageren op berichten.

Ik zou zeggen open een topic hierover, studenten ov chipkaart in de min. Beste antwoord door Loes 5 septemberwant het instaptarief is soms lager dan de maximale kosten van een rit.

Exacte vakken     Huiswerkvragen: Het Rijk houdt informatie voor ons achter Voor Kesa staat bij jou link wel het antwoord op zijn vraag zo te zien!

Weet jij het antwoord?

Als je geen geld hebt, kun je ook geen strippenkaart kopen als dat het vervoersbewijs nog zou zijn. Of je in de vakantie en op feestdagen gratis kunt reizen met je studentenreisproduct , is afhankelijk van het soort abonnement dat je hebt gekozen.

Bij het inchecken moet de chipkaart een positief saldo hebben.

Verder hoort dit hier niet, dus ik verplaats het. Gratis reizen mag nu eenmaal niet. De NS zal hier niks aan doen omdat ze totaal niks begrijpen van reizen met het OV.

Andere: