Uitzending gemist youp van het hek

/ 14.03.2019 / Kyle

De trouwe seizoenkaarthouders, die zeer magere jaren hebben doorgemaakt, mogen de komende twee jaar gratis naar binnen.

De kiloprijs is op dit moment Daarnaast staat ze drie avonden in een uitverkocht Carr met haar bejubelde voorstelling Mens en onlangs werkte ze met Het Nationale Ballet samen in een grensverleggende dan

Zeker nu hij weet dat zijn pensioen binnenkort volledig verdampt is. Als appeltje voor de dorst. Het antwoord op die vraag is al gegeven: Stem om er voor te zorgen dat jouw favoriete programma's bovenin de overzichten komen te staan. Kies voor de top 10 mail en je krijgt een mail met jouw persoonlijke top tien zo vaak en wanneer jij dat wilt.

Maar deze keer stoort dat helemaal niet.

Return to top of page. Youp wil meer weten over deze opa en ontdekt dat Schafstall een uitzonderlijk muzikale uitzending gemist youp van het hek productieve man is geweest, die ook nog eens overal een mening over had en dat allemaal vastlegde. Deze uitzending van het programma Verborgen Verleden met de titel Youp van 't Hek werd uitgezonden op zaterdag 8 september door de NTR.

BN-ershet eten prima. Ze zouden natuurlijk ook een reservekeeper kunnen kopen.

Hoeveel kinderpardonkinderen zouden voor dat bedrag in ons land kunnen blijven?

Recente uitzendingen van Volle Zalen

Deze aflevering is helemaal gewijd aan zanger en cabaretier Harry Jekkers. De commentaren op haar oudejaarsconference waren lovend en ze is een geliefde tv-persoonlijkheid. Twintig jaar geleden vluchtte hij als achtjarige met zijn ouders Return to top of page.

Zijn collega-cabaretier Guido Weijers was met zijn oudejaarsconference op RTL 4 goed voor ruim 1,1 miljoen kijkers. Daarmee staat Guido op plek 8 in de lijst met best bekeken programma's van de avond.

Een creatie van Just.

Ik kan niet bij de lat, laat staan bij de kruising. Reacties op deze uitzending blikker   Wat is voor Youp het geheim van een goeie 'Oudejaars'. Hij vierde in de jaren tachtig successen met de band Klein Orkest. Youp Lieve Youp, je bent al jaren mijn held.

Recente uitzendingen van Youp van 't Hek

Kies voor de top 10 mail en je krijgt een mail met jouw persoonlijke top tien zo vaak en wanneer jij dat wilt. En nu hebben ze slaande stront. Ilse DeLange zit twintig jaar in het vak. Als appeltje voor de dorst.

Een paar jaar geleden leek hij over zijn hoogtepunt heen? De kijkcijfers van vrijdag 25 januari. Klik hier om deze uitzending bij npostart.

Oudejaars mindfck van victormids was weer een ontgoochelende ervaring Dan ga je wel voor de Frank Masmeijer Trofee. Een bijzonder moment, des te meer omdat Licht een van de beste voorstellingen is die hij in tijden gemaakt heeft.

Youp van 't Hek gemist?

Kijkcijfers woensdag 23 januari Daar zijn de hoge ambtenaren veel te druk met het rollebollen door de gangen van het superministerie. Nog even en er verschijnt een filmpje op internet waarop een zekere Van Nimwegen zijn rivaal Nieuwenhuizen in elkaar beukt en dat dat gefilmd is door mevrouw Bloos. Een flinterdun laagje poeder viel symbolisch op de stad.

Return to top of page. Kies voor de top 10 mail en je krijgt een mail met jouw persoonlijke top tien zo vaak en wanneer jij dat wilt. Bekijk eenvoudig van iedere BN'er in welke uitzendingen hij te gast was. Zet een wekker op een programma of persoon en je krijgt een mailtje als er een uitzending gemist youp van het hek uitzending is.

Top 10 mailjouw top 10 in de mail. Youp van 't Hek Hampshire hotel fitland mill info over deze voorstelling op Theaterencyclopedie.

Er is iets fout gegaan? En dan dit keer niet van FC Madurodam. Toggle navigation Uitzending Gemist.

Meest bekeken uitzendingen van Volle Zalen

Een straatwaarde van meer dan tweeënhalf miljard. Dat was in en Johan Schafstall is Youps opa aan moeders kant.

Waarom gaat al dat geld naar die halve Duitsers?

Peter Koelewijn 77 kan nog niet zonder de kick van het podium? Wekkersaltijd op de hoogte. Of ik donderdag moest optreden. Meer info over deze voorstelling op Theaterencyclopedie.

Andere: