Hotel les nuits antwerpen zoover

/ 14.03.2019 / Mijs

Al met al zeer de moeite waard! Slechts 1 lift, maar dit leek voldoende.

De kamers zijn stuk voor stuk verschillend van aankleding. Het ligt midden in het centrum van Antwerpen en alles is op steenworp afstand. Or write your own review Add review. Tot slot een echte aanrader!!! Personeel is jong en het meisje van de receptie reageerde erg onprofessioneel toen wij op een nette manier ons ongenoegen uitten.

Modern, goed ingericht hotel.

Parkeren in een beveiligde parkeergarage om de hoek. Modern, goed ingericht hotel. De ligging is prima. Dit geeft een heel mooi effect. Het ontbijt was heerlijk. Heerlijk hotel gelegen in het centrum van Antwerpen.

De kamers zijn stuk voor stuk verschillend van aankleding.

De kamers zijn stuk voor stuk verschillend van aankleding. Kamers zijn aangenaam, met goede bedden. De ligging is prima. Jammer ook dat wij om Het ligt midden in het centrum van Antwerpen en alles is op steenworp afstand.

Kies een internationale website Zoover. Bedden zijn nog beter dan bij ons thuis. Kamers zijn aangenaam, met goede bedden. Heerlijk hotel gelegen in het centrum van Antwerpen. Wifi deed het niet Bureau, slippers en badjassen aanwezig, goed ingericht hotel.

More Top Hotels

Or write your own review Add review. Wifi deed het niet Het hotel ligt in de gezelligste niet luidrustige buurt van Antwerpen.

Jammer ook dat wij om Het ligt in het hart van Antwerpen. Kies een internationale website Zoover. Modern, goed ingericht hotel. Click here for more information Zoover link on your website Click here for all Zoover widget options.

17 Nederlandse reviews over Hotel Les Nuits

Ontbijt en diner zijn erg duur, maar dat kun je natuurlijk ook elders nuttigen. Dit geeft een heel mooi effect. Ruime badkamer met —stort- douche en bad. Het personeel is super vriendelijk en het eten in het bijbehorende restaurant was voortreffelijk!

Als je aankomt krijg je een bon waarmee je in het restaurant een glas cava krijgt. Parkeren in een beveiligde parkeergarage ! Jammer ook dat wij om See reviews in other languages, hotel les nuits antwerpen zoover. Kortom een vriendelijk hotel op loopafstand van Le Meir.

GEEN minibar, maar daar is bewust voor gekozen. Kies een internationale website Zoover.

Visitors to this hotel were also interested in...

Ontbijt en diner zijn erg duur, maar dat kun je natuurlijk ook elders nuttigen. Kies een internationale website Zoover. Personeel is jong en vriendelijk.

Tot slot een echte aanrader!!. Terrible terrible terrible terrible terrible hotel. En een Jambox op de kamer, ook heel handig. Kamers zijn aangenaam, met goede bedden.

Andere: