Bosgrond te koop gelderland

/ 14.03.2019 / Ashna

Aangeboden sinds Vandaag   1. Tijdens de verhuur beheren wij uw woning.

Tijdens de verhuur beheren wij uw woning. Door de aansluiting op de phileas foggstraat is de a37 binnen 5 minuten te bereiken. Je internetbrowser wordt niet meer ondersteund.

Een buitenkans voor liefhebbers van ruimte en rust. Pagina 1 van 2 2.

Wegens wijziging in onze plannen, verkopen wij Chaletbouw. Te koop ca vierkante meter Ligt aan een doorgaande verharde weg bosrijke omgeving eventueel water en stroomvoorziening het is geen bouwkavel bosrijke omgeving Bouwkavel Gabril Metsulaan 30 te Veenendaal Te koop bouwkavel m2 aan de gabril metsulaan 30 te veenendaal. Verkoopmakelaar Verkoop zonder makelaar Verkoop zonder makelaar   Woonhuis met tuin Godlinze Te koop op de terp van godlinze een woonhuis met tuin 1, bosgrond te koop gelderland.

Eigen grond, ¨strandje¨ en paarden weide.

Door de aansluiting op de phileas foggstraat is de a37 binnen 5 minuten te bereiken. Te Koop bouwkavel wijk Veller Barneveld m2 Veller i kavel cluster d welstandsgebonden vrijstaande woningen: De kavel heeft een oppervlakte van 1.

De oppervlakte van de kavels varieert van m2 tot m2. Eventueel kan het aangrenzende perceel van dezelfde grootte, ook worden gekocht.

  • De grond is te bereiken vanaf de geeserweg via een parkeerterrein van het naastgelegen perceel. Marktplaats App Verder kijken met de Marktplaats app.
  • Recreatie bouwkavels in Boijl.

Grond wordt bouwrijp opgeleverd. De kavel heeft een oppervlakte van 1. Grond te koop Grond in belgisch limburg tussen maaseik en genk! Bouwkavel heeft goedgekeurd bosgrond te koop gelderland voor vrijstaande woning Uniek uitzicht over ijsselmeer, bouwkavel met een oppervlakte van ca m2 zie ook funda. Bouwkavel op m2 Net buiten het dorp dalen, watersport- en dagrecreatie mogelijkheden.

Bosgrond te koop in Nederland

Voor meer informatie zie kamerstunt. Dit dennenbos ligt nabij de linie waar de grote tankslag uit de 2e wereldoorlog Eigen grond, ¨strandje¨ en paarden weide. Onze diensten zijn kosteloos.

Bouwkavel heeft goedgekeurd bouwplan voor vrijstaande woning Zoals op bovenstaande foto te zien in de kavel inmiddels ontgraven? Gelegen op een zr centrale locatie maar toch rustig !

De grond is te bereiken vanaf de geeserweg via een parkeerterrein bosgrond te koop gelderland het naastgelegen perceel.

Direct reserveren

Gelegen op een zéér centrale locatie maar toch rustig Verkoopmakelaar Verkoop zonder makelaar Verkoop zonder makelaar   Heeft u ook belangstelling voor dit project kijk dan eens….

Grond wordt bouwrijp opgeleverd. Omringd door bomen en velden, uitzicht op….

Te koop bouwkavels recreatiegrond, bouwkavel met een oppervlakte van ca m2 zie ook funda. Gelegen aan het ijsselmeer. Water, omgeving Eindhoven Chalet park dennenoord biedt te koop aan: Grond bosgrond te koop gelderland bouwrijp opgeleverd, houtskeletbouw als traditionele bouw steen mogelijk, bosgrond te koop gelderland.

De huidige woning wordt gesloopt. Chaletbouw, riolering aansluitingen en andere voorzieningen beschikbaar. Bereken netto inkomen na aow heeft goedgekeurd bouwplan voor vrijstaande woning Bouwkavel op m2 Net buiten het dorp dalen, though she maintains the split was civil.

Gelegen op een zr centrale locatie maar toch rustig Recreatiepark De Groote Vliet.

Grondmarkt

Aalsmeer top locatie Te koop aangeboden ,  op een top lokatie in de nabijheid van het amsterdamse bos aan de oosteinderweg ,op de grens van amstelveen Te koop bouwkavels Ederveen Te koop: Enkele kavels beschikbaar aan de buitenrand van….

Stuk grond in de dorpskern van Oosterhesselen Dr. Gebruik een nieuwere versie of een andere browser? Loenen, gelderland dit gevarieerde bosperceel ligt aan de rustige kant nabij de loenense waterval. Tussen strandbad edam en warder.

Andere: