Bereikbaar van in het engels

/ 13.03.2019 / Aaya

Dutch Onder die omstandigheden lijken de doelstellingen van Lissabon moeilijk bereikbaar te zijn. Voorbeelden zien voor de vertaling available Bijvoeglijk naamwoord 57 voorbeelden met overeenstemmingen.

Zorg dat u bereikbaar blijft, korporaal.

Ehrmann is niet bereikbaar. Zoek meer woorden in het Nederlands-Duits woordenboek. Dutch In Spanje is de landelijke hotline bijvoorbeeld bereikbaar via een hyperlink op de homepage van Terra, het grootste webportaal van Spanje. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen.

De bediening van onze omgeving is dus niet bereikbaar.

Ehrmann is not available. Vergelijkbare vertalingen Vergelijkbare vertalingen voor "bereikbaar zijn" in Engels. Dutch Daarom moeten wij een methode vinden waarmee wij de informatie voor hen gemakkelijker bereikbaar bereikbaar van in het engels maken.

Voorbeelden zien voor de vertaling by your phone 3 voorbeelden met overeenstemmingen. A mountaintop stone retreat 8, feet up accessible by a gold-plated elevator. Voorbeelden zien voor de vertaling achievable Bijvoeglijk naamwoord 14 voorbeelden met overeenstemmingen. Unfortunately, he's not available at the moment.

"bereikbaar zijn" vertalen - Engels

Shaw Island is alleen bereikbaar per boot of watervliegtuig. Voorbeelden zien voor de vertaling reach 19 voorbeelden met overeenstemmingen. Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig.

Het eventuele Isofix-verankeringspunt bovenaan moet bereikbaar blijven. Dutch Het is gewoon niet waar dat er geen beter resultaat bereikbaar zou zijn.

Dutch De doelstelling van de Commissie om de informatiemaatschappij voor iedereen bereikbaar te maken, bereikbaar van in het engels, dat is echte democratie. You keep yourself availablezeven dagen per week bereikbaar is.

Of liever nieuwe woorden leren. Dutch India is een land waarin de hoogste ambten bereikbaar zijn voor alle groepen, Petty Officer. Dutch Een uitbraak moet worden gedocumenteerd door een dierenarts die 24 uur per dag, bijvoorbeeld studiofotografie of fotografie op locatie.

The triumvir is in and out of slipstream and not currently reachable. Their Stargate is in the open and so accessible by ship.

Bereikbaar

Available for interviews and some photo-ops. Wil weten of je bereikbaar bent. Dutch De activiteiten van OLAF kon ik niet verifiëren, omdat de directeur voor mij niet bereikbaar was.

Ehrmann is not available. Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab? Hij is voor de moment niet bereikbaar. Dutch Onder die omstandigheden lijken de doelstellingen van Lissabon moeilijk bereikbaar te zijn. Uitdrukkingen Spreek als een moedertaalspreker Handige zegswijzen en uitdrukkingen vertaald vanuit het Nederlands naar 28 talen.

Over het contextuele woordenboek Download de app Contact Juridische overwegingen, bereikbaar van in het engels.

"bereikbaar" vertalen - Engels

Geen van beide heren is bereikbaar voor commentaar. If you need me, I'm reachable on my cell phone. Farrell is not available now. Unfortunately, he's not available at the moment.

Dutch bereikbaar zijn Zoek meer woorden in het Nederlands-Duits woordenboek. Meer vertalingen in het Engels- Nederlands woordenboek. Dutch We moeten het beste wat we te bieden hebben voor onze kinderen bereikbaar maken.

Mr Farrell is nu niet bereikbaar? Dutch Een uitbraak moet worden gedocumenteerd door een dierenarts die 24 uur per dag, zeven dagen per week bereikbaar is. Farrell is not available now. Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland, bereikbaar van in het engels.

Ook in de database

Ehrmann is niet bereikbaar. Mr Farrell is nu niet bereikbaar. Dutch Onder die omstandigheden lijken de doelstellingen van Lissabon moeilijk bereikbaar te zijn.

Dutch Een daadwerkelijke informatiemaatschappij moet bereikbaar zijn voor alle burgers, het verhogen van het kennisniveau van de hele bevolking is daarom van belang.

Leven in het buitenland Leven in het buitenland Alles wat je moet weten over het leven in een nieuw thuisland. Ehrmann is not available. Waarom doe je het niet allebei.

Andere: