Associate degree opleidingen nederland deeltijd

/ 01.03.2019 / Jantje

Maar ook spijker je je Engels bij. Ga aan de slag als sociaal werker die oog heeft voor de actualiteit, zoals eigen regie van de burger, het inzetten van zijn netwerk en het samenwerken met professionals. Neem dan contact met ons op zodat we je verder kunnen helpen met je inschrijving.

In het tweede jaar spelen marketingstrategie, marktonderzoek theorie en praktijk en sales belangrijke rollen. Een werkkring om de praktijkopdrachten in het kader van de toetsing uit te kunnen voeren. Indien jij goed onderbouwd aan kunt tonen dat je een bepaalde leeruitkomst volledig beheerst door jouw werkervaring, kun je in aanmerking komen voor studieverlichting. Je kiest deze opleiding omdat je verder wilt in je werk.

Bij je inschrijving via Studielink beantwoord je een aantal vragen over je opleiding en werkervaring. Je bevindt je in:

Aanvullende toelatingseisen Als je de deeltijdopleiding volgt, gaan we ervan uit dat je een relevante werkplek hebt tijdens de opleiding, associate degree opleidingen nederland deeltijd. En je start meteen je eigen bedrijf! Je Marketing Management Ad biedt toegang tot het derde jaar van de bacheloropleiding Commercile Economie. Professionaliseer je verder en verdiep je in marktonderzoek, projectmanagement en online marketing.

Meer opleidingen in Management opleidingen: Het 2-jarige programma leidt op tot Associate degree.

Ga naar Pedagogisch Educatief Professional AD   Sociaal Werk in de Zorg Associate degree deeltijd, 2 jaar Ga aan de slag als sociaal werker die oog heeft voor de actualiteit, zoals eigen regie van de burger, het inzetten van zijn netwerk en het samenwerken met professionals.

Officemanagement Associate degree (voltijd, 2 jaar)

Kies voor de AD Finance. Bedrijfskunde Associate degree Management, Economie en Recht zijn de bestanddelen van deze opleiding Bedrijfskunde deeltijd. Het kan zijn dat je door een andere studie vrijstelling krijgt voor bepaalde studieonderdelen.

Verder moet je rekening houden met de aanschaf van studieboeken en andere leermiddelen. Ook maatwerk is mogelijk. Op basis daarvan bepalen we of het nodig is om je uit te nodigen voor een intakegesprek voor aanvullend advies. Je leert over marktonderzoek, projectmanagement en sales.

Er wordt veel in het Engels gecommuniceerd in het bedrijfsleven. Je Marketing Management Ad biedt toegang tot het derde jaar van de bacheloropleiding Commercile Economie. Je wilt starten met de opleiding? Management, is deze studie bij uitstek geschikt voor je, associate degree opleidingen nederland deeltijd.

Studieprogramma Ad Marketing Management is een economische opleiding gericht op marketing! Ga naar Software Development AD.

Open avond Deeltijd 2018

Bouwkunde Associate degree duaal, 2 jaar Weten hoe je een complex bouwproject uitvoert? Na 2 jaar studie, waarin je doorzettingsvermogen soms op de proef is gesteld en uitdagingen overwonnen hebt, kun je je Associate degree halen. En je start meteen je eigen bedrijf!

De hbo-opleiding tot Associate degree associate degree opleidingen nederland deeltijd 2 jaar. Colleges vinden wekelijks plaats en je kunt individuele aandacht van docenten uit de praktijk en begeleiders verwachten. In het Kort De opleiding Marketing Management Associate degree start in de week van 26 augustus  en duurt 2 jaar.

Studiekosten Voor het volgen van de opleiding betaal je jaarlijks collegegeld. Ben jij een doener en dol op organiseren, dan is deze Associate degree in 2 jaar echt iets voor jou.

Natuurlijk kies je dan voor deze opleiding Marketing Management Ad. Je kiest deze opleiding omdat je verder wilt in je werk.

Ga aan de slag als sociaal werker die oog heeft voor de actualiteit, zoals eigen regie van de burger, het inzetten van zijn netwerk en het samenwerken met professionals.

  • Let op, aan het assessment zijn kosten verbonden.
  • Een werkkring om de praktijkopdrachten in het kader van de toetsing uit te kunnen voeren.
  • Let op, aan het assessment zijn kosten verbonden.
  • Je hebt 2 aaneengesloten dagdelen college.

Maak kennis met onze hogeschool, onze AD-opleidingen en onze studenten, associate degree opleidingen nederland deeltijd. Zeker bij grotere, internationale bedrijven. Benieuwd naar het deeltijd- of duale aanbod? Weten hoe je een complex bouwproject uitvoert. Verkorte trajecten Avans Deeltijd werkt met leeruitkomsten. Ga naar Ondernemen AD. In het eerste jaar maak je kennis met inleiding marketing, maar vind je 4 jaar studeren te lang, management. Ga naar Finance AD.

Waarom bij Avans Deeltijd?

Assistent marketingadviseur Assistent marketingmanager  Assistent marktonderzoeker  Assistent productmanager  Vervolgstudies Je Marketing Management Ad biedt toegang tot het derde jaar van de bacheloropleiding Commerciële Economie. Weten hoe je het beste uit mensen kunt halen? Ga naar Commerciële Economie AD   Finance Associate degree voltijd, 2 jaar Zijn de administratieve organisatie, de jaarrekening, belastingaangiftes of financiële advisering aan jou uitbesteed?

In 's-Hertogenbosch volg je de lessen op donderdagmiddag en -avond. Dat kun je aantonen als je een diploma hebt zoals vermeld bij het kopje Toelating. Resultaat Na 2 jaar studie, kun je je Associate degree halen, learning to speak Welsh.

Andere: