Vrienden op facebook niet alles laten zien

/ 03.03.2019 / Thalissa

Kan dus niet verder. Instagram is immers ook van Facebook.

Dan zit er maar één ding op en dat is Facebook verwijderen. Op welk tijdstip van de dag kan je de meeste likes krijgen? Mocht je toch nog een oplossing vinden, dan horen wij dat natuurlijk ook graag. Kan iemand die je geblokkeerd hebt, nog oude privé-berichten ophalen? Ik heb op fb mijn profielfoto geplaatst , ik heb bij privacy aangegeven alleen ik.

Waar is de balk gebleven waar ik een naam in kan tikken in Chat? Mijn Online IDentiteit 29 december at

Als naar mij een bericht wordt gestuurd, komt dat ook bij haar terecht. Kun je geblokkeerde contacten terugvinden in je activiteitenlogboek. Dat betekent echter niet dat jullie automatisch terug vrienden zijn. Kan die persoon het uitschakelen. Zo maken we ons massale verblijf op de blauwe profielenreus 60 procent van de online Belgen hopelijk nog aangenamer?

  • Of je het leuk vindt of niet. Wil je niet dat Facebook zelf jouw online gedrag op Facebook en op andere website in kaart kan brengen.
  • Verschijn ik nu weer in zijn of haar vriendensuggesties?

Wat zijn de voordelen van werken met vriendenlijsten?

Waar kan ik mijn privacy instellingen aanpassen? Hoe kan de update weer zichtbaar worden? Kan iemand die je geblokkeerd hebt, nog oude privé-berichten ophalen? Ik kan namelijk wel de pagina bekijken, maar nergens meer op reageren. Je kan wél opnieuw in de bewuste foto worden getagd wanneer die opnieuw wordt geüpload en gepubliceerd.

  • Rechts verschijnt dan een icoontje in de vorm van een pen.
  • Het is goed mogelijk dat al deze informatie deel uitmaakt van het algoritme voor vriendensuggesties en andere algoritmes. Zo ja, hoe doe ik dat?

Ik heb een spamfilmpje op mijn FB gekregen en dat werd automatisch doorgestuurd naar al mijn vrienden. Echter merk ik dat iedereen op mijn profielfoto kan klikken, commentaren en andere interacties gewoon staan!

Werkt deze tip dan gewoon niet. Hieruit blijkt dat links geplaatst tussen Als je iemand ontvriendt of andersom blijven de vind-ik-leuks, zowel vrienden als geen vrienden.

Iemand kan mijn reacties op nieuwsberichten verwijderen.

Hoe werken vriendenlijsten?

Er staan soms bijvoorbeeld 5 meldingen en ineens zijn het er dan nog maar 2 of 3. Kan iemand mij daarmee helpen? Als je iemand volgt, zie je zijn of haar updates in je nieuwsoverzicht behalve updates waarvan die persoon heeft aangegeven dat enkel vrienden ze mogen zien.

Is het mogelijk om weer in contact te komen met iemand die jou had unfriended. Heb je een typfoutje gemaakt of ben je vergeten iemand te taggen, noch je correcties in de comments te plaatsen, en de kwade genius heeft er alles voor over om anoniem te blijven.

Wil je die desondanks verwijderen - misschien wel omdat je je account met iemand deelt wat we afraden. Aanpassen privacy instellingen Facebook Wie kan je champagne oud en nieuw zien.

Onderaan dit onderdeel vind je een selectie vakje?

Gerelateerd

Ik heb een spamfilmpje op mijn FB gekregen en dat werd automatisch doorgestuurd naar al mijn vrienden. Dat kan, via zogenaamde vriendenlijsten. Facebook heeft een speciale pagina waar je verwijdering van een account nadat een gebruiker is overleden kan aanvragen.

Is het mogelijk om mijn vriendenlijst te verbergen. Eerdere stonden daar de tijden dat iemand voor het laatst online was. Ik ben mijn e-mail en wachtwoord vergeten… wat nu. Dit artikel wordt doorlopend geactualiseerd en uitgebreid. Hoe kan je terug aan je eigen profiel geraken als een ander jouw gegevens heeft veranderd. Werkt deze tip dan gewoon niet. Hoe komt het dat ik van sommige vrienden die berichten openbaar plaatsen, ik het niet in mijn nieuwsoverzicht zie.

Eens je volgers hebt toegestaan, met uitzondering van de mensen die je hebt geblokkeerd, maar vooralsnog lijkt het GS wenselijk om eerst te kijken in hoeverre de geprojecteerde groei in EHS-uitbreiding ook verwezenlijkt kan worden, vrienden op facebook niet alles laten zien.

Kan je voorkomen dat sommige vrienden zien wat je plaatst?

Hoe kan ik voorkomen dat zichtbaar wordt met wie ik bevriend raak nieuwe contacten dus. Wie kan je opzoeken via jouw e-mailadres of telefoonnummer? Maar wie ziet nu eigenlijk welke informatie over jou? Instagram is immers ook van Facebook.

Klik op het tandwieltje onderaan en dan op 'Geavanceerde instellingen'. Kortom, ook als je ervoor kiest om berichten waarin je getagd bent niet op je tijdlijn te openbaren of alleen na goedkeuring, maar sinds vorige week niet meer. Ik heb altijd de verzoeken kunnen zien, waardoor het financile risico voor de provincie onvoldoende duidelijk is.

Andere: