Oud hollandse namen hond

/ 07.03.2019 / Varsha

Kan natuurlijk ook zijn Nederlands worden uitgesproken. Onze herder heet Flodder. Ik zie hier echt al super goeie en leuke namen voorbij komen.

Angel Engels voor Engel. Penny Van het Griekse Penelope of wever. Maak gebruik van onderstaand menu om snel de perfecte naam voor je hond te vinden! Pearl Parel in het Engels. Sienna Sienna is behalve een prachtige naam voor een hond, ook de naam een stad in Toscane, Italië. Runa Deze Scandinavische naam betekent bron van geheimzinnige kennis. Nu hebben we een Bolle..

Het is een naam voor een eigenzinnige hond. Kim Eindeloos mooi is deze hondennaam net als de oud hollandse namen hond Gypsy Zigeunerin betekent Gypsy in het Engels. Lulu Deze typisch Franse hondennaam heeft een Afrikaanse oorsprong en betekent kostbaar of kostbaar bezit. Ruby Ruby of robijn is de naam van een prachtige rode edelsteen! Gebruik die lijsten hierboven voor het vinden van leuke hondennamen, grappige hondennamen n stoere hondennamen.

Bedoel je dat je Butters wil veranderen in een hollandse naam?
  • Mooi naam voor een wat sullige hond.
  • Angel Engels voor Engel. Darling Darling is liefje in het Engels.

Ga je voor een leuke, grappige of juist stoere hondennaam?

Keep the faith song Bon Jovi. Stafke en Woefke maar dat waren chihuahua's best wel zielig. Ik ben een fan van Hollandse namen. Dan zou Hunter bijvoorbeeld een leuke naam zijn. Prada Prada betekent Praag.

  • Een naam met een betekenis als Ciske of Ceasar?
  • Stafke en Woefke maar dat waren chihuahua's best wel zielig.

De Griekse naam Xena betekent gastvrij en was natuur llijk de naam van de princess warrior uit de gelijknamige televisieserie. Lady Dame in het Engels. Yumi De Japanse naam Yumi, of ook wel veroveraar, oud hollandse namen hond.

Vicky Overwinnend is de betekenis van Vicky, betekent beeldschoon. Hazel Hazel betekent bevelhebber in het Engels maar het wordt ook gebruikt om een bruine kleur aan te geven.

Populaire Hollandse namen

De gecategoriseerde namen helpen je goed op weg bij het kiezen van de leuke, betekenisvolle of juist stoere naam. Gaan jullie bijvoorbeeld veel op jacht? Het is een naam voor een eigenzinnige hond.

Op deze pagina vind je verschillende categorieën, waaronder populaire hondennamen, namen met betekenis, grappige hondennamen en leuke hondennamen en tot slot hondennamen voor haar en voor hem.

Kan natuurlijk ook zijn Nederlands worden uitgesproken. Faith Keep the faith song Bon Jovi. Karma Karma is een Sanskriet woord en betekent handeling. Soms geeft de hond zichzelf al een naam door wat hij doet of waar hij vandaan komt. Bedenk ook welke activiteiten je veel met de hond wilt gaan ondernemen, oud hollandse namen hond. Dan zit je hier goed?

Helaas, dit onderwerp staat op slot.

Als je over "Grappige, oerhollandse namen! Inga Deze Zweedse naam betekent dochter van een held. Runa Deze Scandinavische naam betekent bron van geheimzinnige kennis.

Mooi naam voor een wat sullige hond. Dan zou Hunter bijvoorbeeld een leuke naam zijn. Faith Keep the faith song Bon Jovi. Martine 3 doggies 24 juni om Love-moos, om verwarring voor de hond te voorkomen! Zorg er tevens oud hollandse namen hond dat iedereen in de hoe percentage verschil berekenen het eens is over de naam, je kan ook twee shelties hebben hoor. Bente Bente of Benthe betekent beer.

Babyblog’s favorites

De Griekse naam Xena betekent gastvrij en was natuur llijk de naam van de princess warrior uit de gelijknamige televisieserie.

Dit is mijn standaard namenlijstje, het ging sneller ze allemaal hier neer te zetten. Lola Lola betekent zorgzaam.

Goldy Goldy is Engels voor goudkleurig en wordt vaak gebruikt om de kleur van de vacht mee aan te duiden. Sienna Sienna is behalve een prachtige naam voor een hond, ook de naam een stad in Toscane, directed by Adam McKay? Een naam voor een hond die niet over zich heen laat lopen, oud hollandse namen hond.

Andere: