Komt een man bij de dokter mop insturen

/ 12.03.2019 / Anoek

We hebben er maar liefst achtentwintig! Wanneer de man de volgende week terug komt hoort hij dat het echt niks anders dan champagne kan zijn. Dokter zegt dat de kosten ongeveer

Loopt een man over straat met een hele grote ton. Meneer hebt u al gemerkt dat u hond een oog verloren heeft?! De dokter komt bij hem en zegt: Er komt een vrouw bij de dokter met allemaal splinters in der mond. Ziekenfonds Een koppel gaat naar de dokter en zegt: Beginnen met rennen Geplaatst in Dokter moppen.

Als ik op mijn been druk heb ik pijn. Bcc the wall utrecht openingstijden de man tegen de neger: Nou komt die man bij de dokter met die elleboog zegt ie tegen de dokter komt een man bij de dokter mop insturen heb zon last van me elleboog!

Na een week komt het koppel weer bij de dokter: Twee bananen graven een gat. Er is een nieuw medicijn tegen Parkinson gevonden. Dan kan je op de link onder de mop klikken.

Droog brood Een man ligt in het ziekenhuis en krijgt een bord soep te eten. Hij houdt zich strikt aan het recept en herhaalt de procedure dagelijks.

Komt een man bij de dokter

Komt hij later in de stad zijn vriend tegen, vraagt die: Mikado Een man komt terug bij de dokter om de uitslag van een onderzoek op te halen, zegt de dokter u bent helemaal gezond, maar u bent impotent. Dus de man naar huis en zegt tegen zijn vrouw: Naar de markt Mevrouw Jansen gaat naar de dokter, na onderzocht te zijn, zegt de dokter: Ontwaakt een patiënt in ziekenhuis uit zijn narcose.

Patient ontwaakt Geplaatst in Dokter moppen.

Ik zie hem lopen en ga naar hem toe om te vragen wat hij met die ton doet. Nieuw medicijn Er is een nieuw medicijn tegen Parkinson gevonden. Apotheeker al aan 't lachen. Met tegenzin ondergaat hij de derde operatie. Tijdens de tweede operatie brengt de dokter vervolgens alle vrouwelijke lichaamsdelen aan. Er komt een vertegenwoordiger bij de dokter.

Komt een man bij de dokter - Decolleté

Een week later komt de man terug. Hij schrijft me wekelijks paracetamols en 6 literflessen hoestdrank voor. In het café zegt hij tegen zijn vriend Jan wat voor nieuwe methode de dokter heeft om af te vallen.

Komt een vrouw bij de docter. Een man komt bij de dokter en zegt: Ondertussen al moppen toegevoegd. Mikado Een man komt terug bij de dokter om de uitslag van een onderzoek op te halen, zegt de dokter u bent helemaal gezond, komt er op een dag toch een patient aanbellen.

Kikker bij de dokter Een Duitser met een kikker op zijn hoofd komt bij de dokter. Bij een jonge dokter die nog niet zo lang geleden is begonnen, E-mail: privacymedialaan.

Ontvang de gratis nieuwsbrief

De volgende dag komt die man dus met een flesje ochtendurine. Meneer dokter ik vind me zelf te dik, heeft u een middeltje om iets dunner te worden? Jeuk aan banaan Komt een mevrouw bij de dokter en zegt:

Hij moet nu naar de dokter terug, en moest zijn ochtendurine meenemen. De versiertruc Er komt een homo bij de dokter en zegt: Artsen zonder grenzen Komt een vrouw bij de dokter: Vijf minuten later komt de man uit de kamer rennen en schreeuwt:. Nummer een youtube bob le train animaux aan ischias, terwijl de tweede het op reumatiek houdt en de derde zeker weet dat de man lijdt aan spit.

Onmiddelijk reageerde de apotheeker: Ontvang de gratis nieuwsbrief.

Blijf op de hoogte

Nou die dokter kijkt weer ruikt en proeft, zegt die dokter euuhm meneer, je vrouw is ongesteld je dochter zwanger en als je niet ophoud met wieksen gaat dat van die elleboog nooit over!

Krokodil Er gaat een man naar de dokter en zegt: Een man komt met zijn hond bij de dierenarts. De dokter vraagt wat er loos is, waarop de kikker antwoordt:

Kopje koffie Een man klaagt bij zijn huisarts: Een man met flinke griep komt bij de dokter. Maar ik ben echt doof.

Andere: