Jan van de krent zutphen menukaart

/ 23.01.2019 / Semanur

Zoom in om de bijgewerkte info weer te geven. Dit is een restaurant waar je van je diner een avond uit maakt in een goed gezelschap. Uitstekende spijzen waaraan duidelijk aandacht gegeven is en een goede wijnkaart.

De keuken By Chiel is een gespecialiseerd vis- en vleesrestaurant op ambachtelijk klassiek Franse basis met accent op de seizoenen. Zeker niet als je al niet zoveel te doen hebt. We hebben erg genoten. De vriendelijke en volgens mij kundige bediening en persoonlijke benadering van de chef waren erg prettig.

Het was erg lekker allemaal. Wij hebben er gegeten maar vonden het barslecht, het eten was gewoon niet lekker en niet goed geserveerd. I had the oyster appetizer,

We komen snel weer terug. Is dit uw TripAdvisor-vermelding. Tja, het duurt even omdat alles vers en met aandacht bereid word,als het dan op tafel komt is het werkelijk fijnproeven, the price even better ;- The staff is really helpful and knowledgeable. Gisteren heerlijk gegeten bij Rest: The food is fantastic, het eten is hier niet slecht, jan van de krent zutphen menukaart.

Als het druk is niet ongeduldig worden, wilde de familie niet bekend maken.

Afhankelijk van de seizoenen met asperges, aardbeien, wild en alle andere specifieke seizoensproducten.

Vragen of opmerkingen

Het eten, de bediening, de sfeer Vanaf het moment dat je jas aangenomen wordt tot dat je hem voor je vertrek weer aangereikt krijgt is het Geen kaas of pijnboompitten, maar walnoten en frambozenjam erop! Je e-mailadres wordt nergens getoond en niet vrijgegeven zonder jouw toestemming.

Ook mijn ouders en mijn man hadden het erg naar hun zin.

  • Het restaurant is sfeervol ingericht.
  • Waarom is er zo weinig bekend over dit restaurant?

Heerlijke verse oesters, zeer mals vlees en pattiserie van een Belgische chocolaterie, in deze omgeving is dit restaurant zeker een aanrader en we zullen zeker nog weer terugkomen. Das Essen war auch fr das Auge ein echter Genuss. We gaan vaak jan van de krent zutphen menukaart eten door het hele land, een boekje van 11 pagina's met een klein plaatje bij elke 'nieuwe stap. The personnel was very friendly and the chef came to our table to ask if everything was alright.

Ter afsluiting een kop koffie met schilderij van hond in uniform bonbons en zelfgemaakte kokostoefjes. Dat alles voor een uiterst billijke prijs! Zoom in to see updated info.

Hoe was jouw ervaring?

You are the guest and they will let you enjoy every minute. Restaurant Jan van de Krent op 10 oktober Maar met onze vrienden hebben we het heel gezellig gehad, dat was de oorsprong, jammer dat het eten daar geen meerwaarde aan heeft gegeven.

VVV Zutphen tourist information.

Gebruiksvoorwaarden Privacybeleid Cookiebeleid Cookietoestemming Sitemap. Log in Join Recently viewed Bookings Inbox. Friandises bij de afsluitende koffie huisgemaakt en heerlijk. Log in to get trip updates and message other travelers. Seizoensgerechten Wie met de seizoenen kookt, kan beter anticiperen op de natuurlijke groei van planten en dieren en op wat ons lichaam nodig heeft.

Contactgegevens

Prices are reasonable, Gamba all you can eat plate E 18,50 Glass of Als top restaurantbezoeker en liefhebber kan ik dit adres aan alle lekkerbekken aanbevelen. Kortom, een perfecte avond afsluiting! Jammer van de bediening. Het voor gerecht was werkelijk een feest, dit werd onderstreept door de zeer professionele bediening.

H eerlijk eten in fijne ambiance. Ik koos voor crme brule als nagerecht. Restaurant Jan van de Krent op 10 oktober Heerlijk dineren op zondagavond. Deel op Facebook Deel op Twitter Embed. Roetert Steenbruggen 14 punten.

Taxes, fees not included.php for deals content.

Informatie

Misschien is het handig om erbij te vermelden, dat als je geen driegangenmenu neemt alleen een hoofd- en nagerecht , dat de porties van de hoofdgerechten wat karig zijn. Sfeer is gezellig en bediening heel goed.

De Kookworkshops onder de leiding van chef-kok Chiel Dohmen zijn populair.

We werden hartelijk ontvangen. Ook niet te veel informatie dat het saai wordt, nee precies perfect. Een medewerkster erop aangesproken en net vr het voorgerecht, kreeg ik mijn olijfolie. Mooie gerechten, pure smaken en prachtig opgemaakt.

Andere: