In de brouwerij baarschot

/ 03.03.2019 / Gelske

Zorg ervoor dat je recensie voldoet aan de recensie richtlijnen. Uitgebreide kaart, veel keuze uit allerlei biertjes die de bediening graag toelicht.

Sfeer is van een doorsnee vreetschuur, pannekoeken niet gaar; na klacht keurig een nieuwe die wel aan een kant bruin was, maar de andere kant wit en niet gaar. De bestelling kwam niet door - Zelfde gerechtjes in verschillende rondes maar toch net iets anders gekregen - 1x stond onze tafel vol met de bordjes, kwam genoeg personeel langs maar ruimden het niet af.

De laatste jaren niet meer geweest maar onlangs met de kleinkinderen weer bezocht. Hoe was jouw ervaring? En hij loste ook op wat anderen vergeten warm - Erg gezellig - We zaten er erg rustig - Merendeel vriendelijke bediening Wat minpuntjes op een rijtje:

Had aspergesoep besteld waar zalm in zat. Een echte afrader dus!. Lekkere pannenkoeken en een super speelplek voor de kinderen.

In de Brouwerij 7,5. Jammer, in de brouwerij baarschot, al de keren van te voren was het veel beter bij de vorige eigenaar.

  • Op zaterdag 22 oktober was er weer een Brouwer-familiedag.
  • Je kunt proeven dat er onervaren koks aan de pan staan.

Hamburger menu was ook niet echt een succes. Een echte afrader dus!! Dat was een opmaat aan de heerlijkheden die op tafel kwamen. Pannenkoeken waren verbrand en zeer smakeloos!! Heerlijke pannenkoeken en ook van de brasserie kaart is super!

Wachttijd veel te lang terwijl het niet bepaald druk was en als er dan ook nog een fout is gemaakt bij het opnemen van de bestelling en een persoon van ons gezelschap van 11 personen meer dan een kwartier moet wachten dan is dat zeer vervelend.

  • Heerlijke sfeer, goeie pannenkoeken en prachtige speelgelegenheid voor de kinderen!
  • Floor en Alex 5 punten.

Jeroen van Sprang 11 punten! Waren zaterdag 19 april in de Brouwerij. Wij kozen voor het verrassingsmenu en huiswijn, wit en rood. De lamsfilet was om te zuigen! We hebben de Proeven in de Brouwerij gekozen waarbij we 3 uur in de brouwerij baarschot onbeperkt kunnen kiezen uit verschillende gerechtjes.

Contactgegevens

Het is wel een restaurant waar ik graag nog een keer wil gaan eten, de menukaart zag er goed uit. Wachttijd veel te lang terwijl het niet bepaald druk was en als er dan ook nog een fout is gemaakt bij het opnemen van de bestelling en een persoon van ons gezelschap van 11 personen meer dan een kwartier moet wachten dan is dat zeer vervelend.

Kinderen hebben zich goed vermaakt in de speeltuin. De sfeer In de Brouwerij is erg huiselijk, de bediening is erg vriendelijk en weet een gezellig ongedwongen praatje te maken.

Op 1 puntje na dan: Wat minpuntjes op een rijtje: Complimenten voor de bediening en keuken. In een woord prima? Ik heb geen koning gezien! We hebben heerlijk gegeten in een prachtig pand op prachtige locatie, in de brouwerij baarschot het eten en de bediening was ook helemaal super. Het eten was overigens wel heerlijk.

Delivery & pickup

Daar MOET je geweest zijn. Deel op Facebook Deel op Twitter Embed. Erg lekker en een hele vriendelijke service. Zijn toch veel mensen die dat niet lusten.

We namen op de gok de proeverij en het was zeker het gokje waard. Sfeer gezellig en bediening super. Later bleek dat de tosti's in de pan gebakken werden, maar pas dan wel de prijs aan. We kregen een speciaal plaatsje op de opkamer, de onderzijde was een beetje zwart, wat ook bevestigd werd. De chef kwam zelfs even toelichten hoe hij dat voor elkaar in de brouwerij baarschot had?

Echt 'n fantastische tent. Dat vind ik op zich niet erg, in de brouwerij baarschot, waarna we proppie vol zaten. De bediening was vriendelijk en correct.

Hoe was jouw ervaring?

Het eten was overigens wel heerlijk. Stond wel op de kaart, maar niet op het bordje op de tafel. Kortom, het was geweldig! Niet echt iets om nog eens terugte keren.

Bij vragen legde hij het ook erg goed uit? Een reis meer dan waard. Nederlands Nederlands - Nederlands English - Engels. En we gaan een keer terug - na 22 oktober - als het wild in zijn volle glorie op het menu staat?

Andere: