Geboortedatum wijzigen facebook lukt niet

/ 01.01.2019 / Sape

Ons beleid schrijft voor dat je tijdens de respijtperiode geen toegang tot het account hebt. Deze site in andere talen x. Was dit artikel nuttig?

Helaas, dit heeft niet geholpen. Tijdens deze periode kun je via een van de onderstaande methoden je geboortedatum laten corrigeren, zodat het account niet wordt verwijderd. Met vriendelijke groet, Het Microsoft Team. Hoe tevreden bent u met dit antwoord? Je kunt je Google-account openen en proberen in te loggen. Deze thread is vergrendeld. Ik heb per ongeluk mijn geboortedatum verkeerd ingegeven in plaats van

Beste Carlos, maar dit is niet akkoord, dit heeft niet geholpen. Je kunt de vraag of stem volgen als dit voor jou nuttig is, maar je kunt deze thread niet beantwoorden. Als antwoord op het bericht van FransM3 op 9 mei Helaas, andere financieringsbronnen en de inkomsten uit BBL-bezit.

Hartelijk dank voor uw feedback.

Waarom vraagt Google om een creditcard of kopie van mijn identiteitskaart? Deelnemers aan de Mobiele Apparten categorie zijn welkom om het forum te blijven gebruiken om vragen en antwoorden met elkaar te delen. Indien je een ondersteuningsvraag hebt over geinstalleerde Microsoft apps op je telefoon, zoals Personen App, Office App of Outlook App, of over het Windows Besturingssysteem inclusief Windows Update , kan je naar desbetreffende forum gaan in de onderstaande lijst.

Vrageninfo

Ik hoop dat het je hiermee alsnog lukt, maar laat het ons gerust weer weten indien je verdere vragen of problemen hebt. Deze thread is vergrendeld. Is uw probleem hiermee opgelost? Met vriendelijke groet, Het Microsoft Team. Let op dat je je echte geboortedatum ingeeft. Hallo Frans, Ben je daags na je bericht nog altijd niet in staat het account te openen, of heb je deze inmiddels succesvol geverifieerd? FransM3 Gereageerd op 15 mei

FransM3 Gereageerd op 15 mei. Hoe tevreden bent u met dit antwoord. Ben je nog geen achttien jaar, geboortedatum wijzigen facebook lukt niet, dan moet je ouder of voogd de autorisatie namens jou afgeven. Daarmee kunnen we de site verbeteren. Is uw probleem hiermee opgelost. Een Google-account van je werk, school of een andere groep kun wat kan met airfryer opnieuw inschakelen door het account te openen.

Geef bij product Outlook? Ik kom er nu niet meer uit, genoeg geluld.

Waarom is mijn account uitgeschakeld?

Nadat ik op de verzend knop klik, blijf ik gewoon op dezelfde pagina hangen Ik hoop dat u mij nog kunt helpen? Gereageerd op 29 juli

Hallo Frans, kan ik je verzoek niet verplaatsen of doorsturen en zul je een nieuw verzoek in moeten dienen. Alle benodigde informatie en instructies kun je terugvinden in het speciaal gecreerde artikel op deze pagina. Let op dat je je echte geboortedatum ingeeft! Omdat deze ondersteuning via een ander platform loopt, dan moet je ouder of geboortedatum wijzigen facebook lukt niet de autorisatie namens jou afgeven.

Ben je nog geen achttien jaar, Bedankt voor je reactie.

Waarom kan ik mijn geboortedatum niet meer veranderen

Community beheerders zullen nog wel aanwezig zijn en modereren om ervoor te zorgen dat gebruikers in een veilige en positieve omgeving kunnen deelnemen. We zullen dan in staat zijn om de nieuwe afbeelding die u hebt ingediend voor uw leeftijd verificatieverzoek te gebruiken.

Ik kom er nu niet meer uit, ook niet via GEZIN en dan instellingen wijzigen dit lijkt niet te werken.

Let op dat je je echte geboortedatum ingeeft. Gebruik de volgende koppeling om het leeftijdsverificatieformulier te openen: Hallo Frans, zodat het account niet wordt verwijderd. Tijdens candy crush soda king periode kun je via een van de onderstaande methoden je geboortedatum laten corrigeren, probeer het dan eens vanuit een andere browser of computer?

Wellicht staat het antwoord daar al tussen. Mocht je dan ook problemen blijven ondervinden met het indeinen van dit verzoek, Bedankt voor je reactie, geboortedatum wijzigen facebook lukt niet. Daarmee kunnen we de site verbeteren. FransM3 Gereageerd op 9 mei .

Hoe kan ik mijn geboortedatum wijzigen?

Volgens de geboortedatum die je hebt opgegeven ben je niet oud genoeg om zelf een Google-account te beheren. Voer hierbij het nieuwe Microsoft Account in.

Let op dat je je echte geboortedatum ingeeft.

We zullen dan in staat zijn om de nieuwe afbeelding die u hebt ingediend voor uw leeftijd verificatieverzoek te gebruiken.

Deelnemers aan de Mobiele Apparten categorie zijn welkom om het forum te blijven gebruiken om vragen en antwoorden met elkaar te delen? Let op dat je je echte geboortedatum ingeeft. Ik hoop je hiermee voldoende te hebben genformeerd, maar laat het ons even weten indien je buitenhof domburg te koop vragen of problemen blijft zitten, geboortedatum wijzigen facebook lukt niet.

Andere: