Tas knutselen van papier

/ 15.03.2019 / Fimme

Knip de onderkant een klein stukje in zodat je flappen krijgt. Kies en verzamel je materialen.

Versier slechts een kant van het papier. Het ziet er nu uit als een stopbord dat je vanaf de zijkant ziet. Doe het omgekeerde met de andere korte kant van het papier. Vouw de flappen in de zakjes.

Gebruik de buitenste rand van de beide driehoeken aan de binnenkant als hulpmiddel. Vouw de onderkant van de tas open, maar laat de rest van de tas plat liggen. Als jouw vel papier de juiste grootte heeft, knip de tas dan uit in de hoek van het papier in plaats van in het midden.

Als je een kortere tas wilt maken, zorg dan dat de versieringen droog zijn en naar onderen liggen. Zorg ervoor dat de knoop groot genoeg is zodat hij niet door het gaatje glijdt. Leg het uitgeknipte papier voor tas knutselen van papier neer op een plat oppervlak. Vouw de bovenste strook van de achthoek naar beneden naar het midden van de onderkant van de tas.

Als je het papier versierd hebt, rechts boven je foto of video, tas knutselen van papier. Vanaf nu wordt het leven een stuk makkelijker -- lees snel verder.

Vouw de onderkant van de tas open, maar laat de rest van de tas plat liggen. De hengsels zouden dan kunnen knappen door het gewicht van de tas en datgene wat je erin gestopt hebt.

Ook interessante knutselwerkjes voor jou?

Kies en verzamel je materialen. Draai het om en doe dezelfde vouw aan de andere kant, maar nu aan de bovenkant van het papier. Vouw de flapjes aan allebei de kanten naar binnen toe. Zorg dat de flappen nu aan de buitenkant zitten. Je hebt een rechthoekig papier nodig. Knip een stuk papier uit van 25 bij 40 centimeter. Vouw het papier open en steek het in de flappen.

  • Je hebt een rechthoekig papier nodig. Cookies maken wikiHow beter.
  • Vouw de vouwen aan beide kanten van de tas naar binnen om zo een licht accordeoneffect te creëren. Het materiaal is dikker, waardoor de tas sterk blijft en je er meer gewicht in kunt stoppen.

Vouw die flappen in de zakken waar ze naast liggen. Knip de onderkant een klein stukje in zodat je flappen krijgt. Vouw de linker- en rechterkant van de geopende bodem in de vorm van een vierkant helemaal naar beneden.

Zoek de middelpunten van de bovenste en onderste rand van het papier op? Dit wordt straks de onderkant van de tas. Dit doe je door het papier op te meten met een liniaal of door de korte kanten van het papier naar elkaar toe te brengen, net alsof je het papier door de helft wil vouwen, tas knutselen van papier.

Hierdoor krijg je aan elke zijde vier flappen. Keer het papier om en vouw de linker- en rechterzijde van het papier naar het midden toe. Zorg dat de flappen nu aan de buitenkant zitten. Je zult de zijkanten zo vouwen dat de tas een rechthoekige opening heeft.

Make a Paper Wallet , Espaol: Een papieren tas maken In dit artikel: Neem een stuk papier, een schaar en in twee minuten heb je een prachtige portemonnee, tas knutselen van papier. Vouw het papier weer in achten. Vouw het papier als volgt: Maak de gaatjes niet te dicht bij de rand van de tas.

Het kan zijn dat je nog een knoop moet maken over de eerste knoop heen om deze zo groter te maken.

Andere leuke knutselwerkjes

Knutselen In andere talen: Laat het papier daarbij horizontaal liggen. Een portemonnee van papier maken In dit artikel: Je ziet nu een groot vak voor je biljetten en twee flappen om je kleinere spulletjes in te bewaren.

Hier kun je straks je pasjes, creditcards en geld doorheen schuiven.

Vouw en lijm de onderkant van de tas op zijn plek. Membuat Kantong Kertas , : Teken boven de lijnen een smalle diamantvorm in het volgende vak. Het is makkelijker om het papier te versieren voordat je het gaat vouwen en knippen, tas knutselen van papier. Je vouwt een aantal hoeken naar het midden en zorgt dat alles evenwijdig loopt voor de stevigheid.

Laat de lijm helemaal drogen tas knutselen van papier je met de volgende stap begint. Jak vyrobit paprovou penenku Afdrukken Bewerken Fanmail. Vouw het papier weer in achten. Duw het papier zo ver naar binnen totdat de streep die je in de vorige stap gezet hebt aan de buitenrand van het papier staat waar het papier zich vouwt!

Vouw het papier in de breedte dubbel en aanschouw je prachtige portemonnee. Je vouwt eerst de bovenkant naar het midden en dan de onderkant. Vouw het papier zoals je hier ziet.

Je hoeft er geen vierkant van te maken, een 24-uurs receptie en in alle gebouwen is een lift aanwezig. Een portemonnee met flapjes Een portemonnee met vakjes Een portemonnee maken zonder schaar Wil jij een portemonnee die je helemaal zelf hebt ontworpen. Vouw een stuk papier in de lengte dubbel, tas knutselen van papier.

Andere: