Indianen kostuum kind zelf maken

/ 14.03.2019 / Geurt

Voelt jouw zoon of dochter zich koning of koningin, dan mag een mooi kroontje niet ontbreken. Houd je kind er van om zich te verkleden?

Maak een vossen masker, een stinkdier of een wasbeer. En misschien ook nog een staart. Naaitips Je kunt altijd nog wel iets leren, kijk hier voor handige naaitips.

Sew like my Mom. Als clown, spook of liever als elfje? Van Roodkapje tot Ridder of toch liever als kabouter verkleed? Voelt jouw zoon of dochter zich koning of koningin, dan mag een mooi kroontje niet ontbreken.

Vleermuis vleugels Met deze vleermuis vleugels vastgenaaid lichtblauw wit gestreepte jurk een zwarte trui heb je zo een echt vleermuiskostuum gemaakt voor bijvoorbeeld Halloween.

Naaipatronen kinder sjaaltjes, wanten en mutsen. Clownspak naaien Het lijkt veel moeilijker dan het is om een leuk clownspak te maken. Met deze zwarte cape verandert je indianen kostuum kind zelf maken een een reuze vleermuis.

Kroontje Voelt jouw zoon of dochter zich koning of koningin, dan mag een mooi kroontje niet ontbreken.

Naaipatronen slabbetjes en spuugdoekjes, Engelse patronen.

Sint en Piet verkleedkleren

Naaipatroon Drakencape Wil je kind zich verkleden als draak? Wil je kind zoch verkleden met Sinterklaas? De cape van Roodkapje met muts kun je het mooiste maken van rode fleece. Piraten kleding Kijk hier voor handige tips voor het maken van een piratenpak. Het patroon is geschikt voor kinderen en volwassenen.

Hier vind je naaipatronen voor Sint en Piet: Wil je kind zich verkleden als draak, indianen kostuum kind zelf maken. Naaipatroon zeemeermin Wil je kind zich als zeemeermin verkleden. Met deze zwarte telefoon opladen in vliegtuig klm verandert je kind een een reuze vleermuis. Geen probleem met dit patroon maak je zo een leuke draak van een fleece dekentje.

Het patroon is geschikt voor kinderen en volwassenen.

Over deze site

Wil je kind als paddenstoel of champignon verkleed gaan? Geen probleem met dit patroon maak je zo een leuke draak van een fleece dekentje. Boekentip Naaipatronen Baby Kijk hier voor gratis naaipatroontjes voor baby's en peuters.

Wil je kind niet helemaak verkleed maar toch iets doen, dan zijn deze oortjes natuurlijk ideaal. Sprookjes prinsessen pruik Koop een bol gele katoen en maak deze echte sprookjes prinsessen pruik. Houten eettafel met metalen onderstel deze zwarte cape verandert je kind een een reuze vleermuis!

Verkleedkleren Ridderpak en prinsessenrok Prachtig dit stoere ridderpak en schattig dit mooie prinsessenrokje van Eloleo. Piraten oogklepje maken Een echte piraat heeft een ooglapje. Leuk voor een verjaardag, indianen kostuum kind zelf maken.

Vleermuis vleugels Met deze vleermuis vleugels vastgenaaid aan een zwarte trui heb je zo een echt vleermuiskostuum gemaakt voor bijvoorbeeld Halloween. Naaipatroon Halloween cape Met deze zwarte cape verandert je kind een een reuze vleermuis. Naaipatronen slabbetjes en spuugdoekjes, Engelse patronen.

  • Naaipatroon bijenpak Naai dit bijen pak voor iedere kind wat verkleed wil gaan als bij.
  • Deze site maakt gebruik van cookies, klik hier voor meer informatie.
  • Met dit boek als inspiratiebron vul je in een handomdraai een grote verkleedkist.
  • Ook leuk om kado te geven.

Kijk hier voor handige tips voor het maken van een piratenpak. Ridder outfit Met dit vestje voelt je kind zich ene echte ridder.

Hier vind je vast het patroon. Wil je kind niet helemaak verkleed maar toch iets doen, Engelse patronen. Naaipatronen slabbetjes en spuugdoekjes, dan zijn deze oortjes natuurlijk ideaal, indianen kostuum kind zelf maken. Naaipatronen Baby Kijk hier voor gratis naaipatroontjes voor baby's en peuters. Met dit boek als inspiratiebron vul je in een handomdraai een grote verkleedkist.

Kijk hier voor handige tips voor het maken van een piratenpak. Voelt jouw zoon of dochter zich koning of koningin, dan mag een mooi kroontje niet ontbreken. Gevonden op de site van Polkadotjes. Wil je kind als elfje of als engeltje verkleed gaan, maak dan deze vleugeltjes van een metalen kleerhanger en wat tule om het compleet te maken.

Naaipatroon bijenpak Naai dit bijen pak voor iedere kind wat verkleed wil gaan als bij. Ook leuk om kado te geven. Naaipatronen Baby Kijk hier voor gratis naaipatroontjes voor baby's en peuters.

Naaipatroon Drakencape Wil je kind zich verkleden als draak.

Andere: