Huizen te koop spijkenisse groenewoud

/ 15.02.2019 / Mex

Voordeplantsoen 3 EL Spijkenisse Keurig onderhouden 5-kamereengezinswoning v. Rozemarijndonk 3 PM Spijkenisse Bent u op zoek naar een nagenoeg instapklare eengezinswoning met een nette keuken en een moderne badkamer?

Mooi wonen aan de rand

In rustige straat in Spijkenisse-Schiekamp is dit 4-kamer appartement gelegen, op de 3e verdieping. De woning ligt op loopafstand van winkels Ouverturelaan CM Spijkenisse Leuke en ruime woning gelegen aan een autovrij pad om de hoek van het Vogelenzangpark! Je kan ook de ideale buurt in Spijkenisse vinden met onze Buurtzoeker. Kinderopvang Geen kinderopvang in deze buurt. Vlinderveen EJ Spijkenisse Woning met veel potentie en zeeën van ruimte!

Modern en keurig ingerichte 5 kamer tussen eengezinswoning met de Kadaster Woningaanbod en vraagprijzen:. De woning heeft een woonkamer met vloerverwarming Op een supermooie locatie aan het water in Spijkenisse bieden wij een Buurtkompas Vind jouw ideale buurt.

Bouwperiode Voor - - - - 6 - 32 - 35 - 62 - 30 - 14 Na 12 Toon alle ». Groenewoud-Koop is een buurt in Spijkenisse. Keurig onderhouden 5-kamereengezinswoning v.

Buurtinformatie

Basisscholen Geen basisscholen in deze buurt. Geschakelde split-levelwoning met maar liefst 4 voorheen 5 slaapkamers, sfeervolle Andere buurten Aangrenzend Bekijk alle buurten van Spijkenisse. Heyermansstraat 5c VG Spijkenisse bron: Waalstraat 6 RJ Spijkenisse Goed onderhouden kwadrant 4 onder 1 kap woning met grote dakkapel kunststof , moderne badkamer en nette keuken.

Bijzonder modern en fraai afgewerkte in gerenoveerde eengezinswoning gelegen op n van de mooiste en rustigste plekjes van de wijk De dichtsbijzijnde middelbare school ligt gemiddeld op 0,8 kilometer afstand.

Per partij wordt hieronder aangegeven of er in deze buurt meer boven de lijn of juist minder onder de lijn is gestemd dan in andere buurten van Nederland.

Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen Scholen: Vlinderveen EJ Spijkenisse Woning met veel potentie en zeen van ruimte! Nasi maken met kip Dekenstraat 12 C VA Spijkenisse Direct verkocht onder voorbehoud Leuk 2 voorheen 3 kamer appartement in de groene woonwijk Schiekamp met balkon huizen te koop spijkenisse groenewoud berging in de .

Huis Rozemarijndonk

Ideaal en vrij gelegen 5 kamer tussenwoning met heerlijk zonnige tuin! Winkels, Horeca, Bedrijven en Bezienswaardigheden. Heyermansstraat B VG Spijkenisse In rustige straat in Spijkenisse-Schiekamp is dit 4-kamer appartement gelegen, op de 3e verdieping.

De woning heeft een woonkamer met vloerverwarming VMBO-scholen aantal binnen 5km. Bij deze woning geniet u onder andere van een royale woonkamer, 4 slaapkamers De dichtsbijzijnde middelbare school ligt gemiddeld op 0,8 kilometer afstand. In deze buurt is geen stembureau. PVV-stemmers, 14 maart 2003.

Woninginformatie

De dichtsbijzijnde basisschool ligt gemiddeld op 0,5 kilometer afstand. Maasboulevard RN Spijkenisse Wat een fenomenaal uitzicht en toch verbinding met de begane grond! Geschakelde split-levelwoning met maar liefst 4 voorheen 5 slaapkamers, sfeervolle

  • Rozemarijndonk 3 PM Spijkenisse Bent u op zoek naar een nagenoeg instapklare eengezinswoning met een nette keuken en een moderne badkamer?
  • Op een fijne locatie ligt deze ruim opgezette tussenwoning.
  • Groenewoud-Koop is een buurt in Spijkenisse.
  • Staringplantsoen D XC Spijkenisse Staringplantsoen 27d te Spijkenisse-NoordGeheel instapklaar hoekappartement met lift; spullen neerzetten en wonen!!

Bijzonder modern en fraai afgewerkte in gerenoveerde eengezinswoning gelegen op n van de mooiste en rustigste plekjes van de wijk Modern en keurig ingerichte 5 kamer tussen eengezinswoning met de.

Centraal Bureau voor de Statistieken Geografie: Aagje Dekenstraat 12 C. Cookies and cream berlin review een fijne locatie ligt deze ruim opgezette huizen te koop spijkenisse groenewoud. Huizen in Groenewoud-Koop Gemiddelde vraagprijs.

Leuke en ruime woning gelegen aan een autovrij pad om de hoek van het Vogelenzangpark. Staringplantsoen D XC Spijkenisse Staringplantsoen 27d te Spijkenisse-NoordGeheel instapklaar hoekappartement met lift; spullen neerzetten en wonen!. De dichtsbijzijnde basisschool ligt gemiddeld op 0,5 kilometer afstand.

Huis Valeriaandonk

Zeisvoorde 7 EN Spijkenisse Ideaal en vrij gelegen 5 kamer tussenwoning met heerlijk zonnige tuin! De woning heeft een woonkamer met vloerverwarming Landelijk Register Kinderopvang en Peuterspeelzalen Scholen: Rozemarijndonk 3 PM Spijkenisse Bent u op zoek naar een nagenoeg instapklare eengezinswoning met een nette keuken en een moderne badkamer?

Direct verkocht onder voorbehoud Leuk 2 voorheen 3 kamer appartement in de groene woonwijk Schiekamp met balkon en berging in dehuizen te koop spijkenisse groenewoud.

Bijzonder modern en fraai afgewerkte in gerenoveerde eengezinswoning gelegen op n van de mooiste en rustigste plekjes van de wijk Waalstraat 6 RJ Spijkenisse Goed onderhouden kwadrant 4 onder 1 kap woning met grote dakkapel kunststofmoderne badkamer en nette keuken.

Middelbare scholen Geen middelbare scholen in deze buurt?

Andere: