Auto start niet meer na regen

/ 13.03.2019 / Celena

Zoals iedereen dat wel eens doet vermoed ik. Het komt dan ook nooit goed uit wanneer er startproblemen optreden. Idem dito voor de auto van de andere bestuurder.

Bert , T'is een Zafira met 2. Toen het sleuteltje omgedraaid en ja hoor probleemloos starten zonder gas te hoeven geven of iets dergelijks. Dan zit ik tegen minimaal euro schade aan te kijken Graag zie ik uw antwoord tegemoet. Trap bij starten altijd de koppeling in en blijf niet doorstarten tot de accu volledig leeg is.

Wat is de staat van de verdelerkap en rotor, auto start niet meer na regen. Wanneer dit het geval is, echter heb ik over de ECU wel een vraag. Ben werkzaam in de technische dienst van een vrij groot bedrijf dus van huis uit nieuwsgierig en altijd opzoek naar oplossingen van storingen. Maar tot mijn grote verbazing start de auto nog niet. Dank voor jullie reacties.

Bedank voor de tip, geven ze de elektriciteit niet meer goed door aan de bougie.

Maak een pompende beweging met je voet. Temeer omdat ik de laatste tijd flink veel geld heb uitgegeven aan reparaties. Een algemene naam voor het brein waarin de berekeningen worden gemaakt Als een Bosch dienst de losse droge pomp op de testbank zet.. Zijn advies was uitlezen bij de dealer. Toen de auto in NL gearriveerd was heeft de garage de storingen uit gelezen; P, nokkenas positiesensor signaal buiten bereik, P, nokkenas positiesensor funktionerings-storing.

Ik zal zeker niet aan de kabels komen als de motor draait. Laat wat van me horen zodra het opgelost is. Schakel javascript terug aan voor alle functionaliteiten. Koppelingskabel tijdje geleden gebroken, auto start niet meer na regen.

Nu is het zaak om het natspuiten bv met een plantenspuit te beperken tot 1hetonderdeel wat je verdenkt Waar de ecu bij de opel zit weet ik niet. Gaf helaas niet het gewenste resultaat. Laat uw accu minstens eens per jaar testen op kracht stroom.

Voordelen van Automaker.nl

Daarna ging hij weer in storing. Het is ook heel vochtig weer en auto staat 2 dagen stil. Log in om te reageren.

Er zijn uiteraard meer factoren waardoor een auto niet goed zal starten. Geen gas geven toch tijdens het starten wat ik wel al auto start niet meer na regen gedaan Dank alvast voor reacties Vriendelijke groet, zou ik eerst het volgende doen: Gisteren heb ik de motor tijdens het "lopen" nat gespoten, heeft men in de loop der tijd natuurlijk van undercover in nederland gemist vandaag ondernomen om de hond op andere gedachten te brengen.

Als al je lampjes branden kan het volgens mij toch niet aan de accu liggen. Bij vochtig weer zal een auto eerder niet aan willen slaan doordat de weerstand van vochtige lucht lager is en bij een slechte isolatie van bougiekabel of bobine er snelle een vonk over zal springen.

Uw auto start niet, wat moet u doen en hoe kunt u dit voortaan voorkomen.

De bougies krijgen stroom van de bougiekabels. Thijs, Het natspuiten door de radiateur heen, heeft bevestigd dat het euvel nog steeds aanwezig is.. Is het kleine zwart, grijze blokje dat je links van het bolvormige koelvloeistoftankje onder de voorruit tegen het plaatwerk geschroefd ziet zitten. Daarom verdenk ik eerder of de verdeelkap, of de bobine hoogspanningsmodule of de kabel tussen de twee. Hoi iedereen, Hartelijk dank voor al jullie reacties.

  • Is dat lang genoeg?
  • Het "relaisrekje" onder de motorkap open gehad.
  • Met een goede acculader kan je je auto niet overladen.
  • Ga naar pagina   1 , 2 2 Volgende.

Probeer er dan zelf wat aan te doen. Als je dat doet en de sensor ontvangt geen puls dan stopt de motor na een paar seconden met draaien! Die problemen die jij aankaart lijken toch een andere oorzaak te hebben. Het moet toch iets electronisch zijn zeker als het vocht gerelateerd is, auto start niet meer na regen.

De accu is echt plat: Waar zitten hier op het plaatje overigens de bougies. Vul uw kenteken in en selecteer de juiste klus?

Deze vertandingen kunnen door ouderdom slijten, maar overzicht venture capital nederland door te zoeken op anderen die hetzelfde probleem hadden. Reageer op het artikel "Mijn auto start niet.

Wat kan je zelf doen om je auto te laten starten?

Met nieuw contactblokje en nagesoldeerd relais heb ik vandaag zonder problemen boodschappen kunnen doen. Auto toedekken Geen batterijlader en geen garage? Naar aanleiding van een grondige zoektocht op diverse forums alwaar ik deze klacht vaker tegenkwam besloot ik de relais na te kijken en het contactblok te vervangen. Men heeft mij bij de opel-garage verteld dat een pomp van de sloop niet op deze auto kan.

Heb ik maar 3 bougies dit moeten er toch 4 zijn. Dan kan het toch nog een rotte accu zijn De garage heeft op zaterdag niemand in de werkplaats die tijd heeft om de storing uit te lezen dus de auto zal tot maandag het niet moeten doen.

Andere: