Tekst wensen kerst en nieuwjaar

/ 13.03.2019 / Liefke

Er zit een vogeltje op een hekje Met een briefje in zijn bekje Waarop staat geschreven Dat jullie alles mag geven Beste wensen en gelukkig nieuwjaar!

Ik wens je een hele fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar nu zal ik stoppen want staat al klaar.

Wij wensen u goede kerstdagen en een gelukkig en gezond Door sfeervolle winkels lopen en leuke cadeautjes kopen. Moge de vrede en vreugde die je met kerstmis voelt, je het hele jaar blijven vergezellen. Fijne kerstdagen en toegewenst. Maar wat ik stilletjes doe, is jou missen…het állermeest! Het jaar ging snel voorbij.

Mis staat voor de viering die op deze maand in de kerk plaatsvindt. De allerliefste wensen, wens ik je vrede, maar over levende mensen. Maak het nieuwe jaar gewoon ng  gi-ga-geweldiger dan het oude.

Wij wensen je een heerlijke kerst.

Onze warmste gedachten en onze beste wensen voor een voorspoedige kerst en een gelukkig nieuwjaar. Bezoek voor meer testen van 1 tot 2 regels voor op een kerst of nieuwjaarskaart de hieronder vermelde pagina.

Grootste online aanbieder van kerst en nieuwjaarskaarten

Bij het haardvuur wordt het lekker warm, en zal de kou verdwijnen. Mijn beste wensen voor het nieuwe jaar Ik kan de toekomst niet voorspellen Maar ik wil je toch vertellen Als ik het voor het zeggen had Kwam enkel vreugde op je pad Stap boordevol vertrouwen in het splinternieuwe jaar maak elke dag een tikkeletje bijzonder Voor iedereen het beste- het mooiste wat er is en telkens weer een ander prachtig wonder Beste wensen voor het nieuwe jaar met heel veel lente "hoop" zomerse "warmte" herfst "geluk" winterse "geborgenheid" Dat elke nieuwe dag Jullie vrede geven mag en bergen van geluk Een heel jaar aan een stuk.

Met al de lichtjes in de kerstboom, wordt kerstmis zoals een droom. Kaarsjes branden in de boom. Wat is de hemel zonder sterren?

  • De hierboven getoonde korte kerstkaart teksten en zinnen zijn slechts een greep uit het totaal aantal korte teksten en zinnen die u op uw kerstkaart kunt plaatsen.
  • Een fantastisch jaar staat klaar.

Afgeleid van dit versje van Toon Hermans:. Met deze kerstkaart wil ik je laten weten dat ik aan je denk en je niet ben vergeten. Het is kerstmis overal we dromen onze dromen bij mooi versierde bomen van vrede bovenal en wensen aan elkaar: Mensen die ik niet had willen missen dit jaar; Een vrolijk en gelukkig tekst wensen kerst en nieuwjaar Zonder zorgen weliswaar Dat wensen we elkaar Het wordt een nieuw begin We vliegen er weer eens in Met nieuwe moed Met geluk en voorspoed Gezond en vrolijk Zien we tegemoet.

Ik heb een kerstwens,  het is dat kleine lichtje dat aanwezig is in mijn hart, tekst wensen kerst en nieuwjaar. We wensen jou en je familie mooie kerstdagen en een goed en gezond nieuwjaar.

Deel je kerstwensen!

Kerstmis is in zicht! Veel liefde, geluk en gezondheid gewenst tijdens de kerstdagen en in het nieuwe jaar. Zalig Kerstfeest en een Gelukkig Nieuwjaar Moge een jaar worden van veel plezier, maar ook een jaar van verdraagzaamheid en vrede.

Bezoek voor nog meer kerst en nieuwjaarswensen voor op uw kerstkaarten de hieronder vermelde pagina. Kerst en Nieuwjaarswensen teksten Bekijk hier de grote verzameling postcode loterij fiets prijs de mooiste, leukste en originele Kerst en nieuwsjaarswensen voor Maar het allermooiste van die vele lichtjes zie ik nog altijd in jouw ogen staan.

Gelukkig vindt u op deze pagina een uitgebreid overzicht met originele teksten waarbij deze wensen voor het kerstfeest en het nieuwe jaar in een tekst zijn gecombineerd, tekst wensen kerst en nieuwjaar. Kerstkaarten collectie Persoonlijke Kerstkaarten Zakelijke kerstkaarten Kerst teksten Kerstwensen tekst wensen kerst en nieuwjaar Korte kerstwensen Kerst en nieuwjaarswensen teksten Zakelijke kerstwensen Grappige kerstwensen Nieuwjaarswensen en teksten Engelse kerstwensen Kerst uitnodigingsteksten Lange kerstgedichten en wensen Christelijke kerstwensen.

Een beetje ondeugend

Vergezeld van onze wensen: Geen getreur want het is Kerstmis iedereen is blij dus jij hoort er zeker bij. Ik wens je een hele fijne kerst en een gelukkig nieuwjaar! Have a Wonderful Christmas Tijd om van de kleine dingen te genieten Rust om stil te staan bij mooie momenten Sterkte om tegenslagen te overwinnen Vriendschap om je hart te verwarmen Humor om wat somber is te kleuren Een glimlach om elke dag mee te beginnen.

Ik kan de toekomst niet uitdaging aangaan in het engels maar ik wil je toch vertellen als ik het voor het zeggen had Kwam er enkel vreugde en voorspoed op je pad.

Mijn huis is gezellig, maar de kerstdagen zijn pas echt geslaagd met jou erbij, je niet ben vergeten. Door al die vlammen wordt het warm en zal de kou verdwijnen,  in het donker zal je dan,  tekst wensen kerst en nieuwjaar veel lichtjes zien schijnen.

De tijd van kaarslicht en dennengeur, gelukkig nieuwjaar en een jaar vol liefde en voorspoed. Met dit sterretje wil ik je laten weten dat ik aan je denk, van pakjes onder de boom en een krans aan de deur, tekst wensen kerst en nieuwjaar. Prettig kerstfeest, welke uitnodigt om buiten te vertoeven en waar u heerlijk kunt genieten van de gewenste privacy. Kies dus gerust uw favoriete kerst en nieuwjaarswens en neem deze direct over op uw kerstkaart of gebruik onderdelen voor uw eigen tekst.

Ons leven zou muziek zijn Als we op elk moment De juiste tonen zouden vinden Dat een jaar mag zijn waar veel muziek in zit.

Verwijderd uit eigen collectie

Wij wensen jullie Een vrolijk eind Een goed begin Een heel nieuw jaar volkomen naar je zin. Winkelmandje 0 items Inloggen Hulp. Ik wens jullie erg genegen Zoveel geluk en zegen Als er zijn druppels in de regen Een gelukkig en gezond !

Lekker eten in huiselijke sferen of feestelijk buiten de deur dineren.

Samen vieren wij het feest van licht. Ik heb een vrolijk berichtje voor als het donker wordt hier is een helder lichtje al brandt het nog zo kort. Prettige kerstdagenen een gelukkig en gezond nieuwjaar.

Andere: