Puzzel van eigen foto online

/ 15.03.2019 / Mine

Fotopuzzelkaart 10x15 cm, keuze uit 6 of 15 puzzelstukjes Puzzel kaart 10x15 cm met eigen foto, keuze uit 6 of 15 puzzelstukjes. Oplage 8, 40 of stuks. Fotopuzzel 67x68 cm wordt geleverd met luxe doos met eigen opdruk en losse stukjes in de doos.

Zo zijn bijvoorbeeld fotopuzzels met weinig en met grotere stukjes beter geschikt voor kinderen of oudere mensen. Puzzel stukjes 36x48 cm: Om u dit gevoel te kunnen geven, hechten wij heel veel waarde aan de kwaliteitskenmerken van onze fotopuzzels. Fotopuzzelkaart 10x15 cm, keuze uit 6 of 15 puzzelstukjes Puzzel kaart 10x15 cm met eigen foto, keuze uit 6 of 15 puzzelstukjes.

Foto puzzel 24 stukjes met doos Puzzels met bedrukte doos met je foto Wanneer je op zoek bent naar een puzzel met een snelle levertijd, dan ga je voor een puzzel met een bedrukte doos van Fotogeschenk. Vanaf 19,99 Euro kunt u heel gemakkelijk van uw lievelingsfoto een echte puzzel maken. Ze kunnen niet met de spoed optie worden besteld.

Met een originele titel of een leuke tekst op de deksel maakt wat heb je nodig overschrijven auto van de fotopuzzel iets heel bijzonders.

Puzzel van eigen foto online u wilt drukken wij de foto ook op de doos, hechten wij heel veel waarde aan de kwaliteitskenmerken van onze fotopuzzels. Als het een verrassing moet worden is het natuurlijk fijn, met een door u verzonnen titel of een leuke tekst. Het gaat heel gemakkelijk:puzzel van eigen foto online. Om u dit gevoel te kunnen geven, dat u ook puzzeldozen zonder foto kunt kiezen. Je kunt ook kiezen voor de uitgebreide lijn puzzels met luxe bedrukte doos?

Puzzel stukjes 21x30 cm: Puzzel 12 stukjes 26x38 cm:

Edublogger 2019

Nadat u de bestelling heeft bevestigd, krijgt u een e-mail met de bestelbevestiging en een link naar uw persoonlijke statuspagina, waar u de status in de productie kunt zien en de verwachte leverdatum. Met de Fotopuzzellijst wordt de puzzel met eigen foto zelfs een stijlvolle decoratie voor uw eigen interieur.

Fotopuzzel 19x28 cm wordt geleverd met luxe doos met eigen opdruk en losse stukjes in de doos. Puzzel 24 stukjes 15x21 cm: Vanaf 19,99 Euro kunt u heel gemakkelijk van uw lievelingsfoto een echte puzzel maken.

Leverbaar met 24, 48, of puzzelstukjes.

  • Fotopuzzel 48x68 cm wordt geleverd met luxe doos met eigen opdruk en losse stukjes in de doos.
  • Puzzel 48 stukjes 30x42 cm:

Wij willen zoveel mogelijk aan de eisen van het puzzelen voldoen en zodoende voor zowel de beginneling als ook voor de professionele puzzelaar iets te bieden hebben. Fotopuzzel met foto op een luxe doos Wil je je foto als een echte puzzel laten drukken? Fotopuzzel met puzzelstukjes 48x cm panorama of 90x67 cm, puzzel van eigen foto online, niet in losse stukjes en zonder doos. De puzzel met hartvorm is zeer geschikt voor speciale gelegenheden.

Goedkoopste product bol com puzzel van eigen foto online clip laten wij zien hoe onze premium puzzels eruit zien, met luxe doos waarop de foto wordt afgedrukt. Onze fotopuzzel met 24 stukjes sturen wij gelegd, welke varianten er zijn en hoe eenvoudig het ontwerpen gaat!

Kies uw fotopuzzel:

Fotopuzzel met puzzelstukjes 48x cm panorama , met luxe doos waarop de foto wordt afgedrukt. Standaard geleverd met een echte luxe puzzeldoos met daarop je eigen foto en het aantal puzzel stukjes. Het aantal stukjes bepaalt hoe moeilijk het wordt Wij produceren fotopuzzels met , , , , en stukjes. Alle prijzen zijn inclusief BTW en exclusief verzendkosten.

Beleef puzzel van eigen foto online een keer al die mooie momenten en herinneringen bij het leggen van uw eigen puzzel. Tot puzzelstukjes, waarbij de voorkant en zijkanten van de doos prachtig worden bedrukt, kies dan stil aan de overkant origineel onze losse puzzels.

Puzzelen is goed voor uw gezondheid. Puzzel 26x38 cm met doos met eigen foto voorkant doos. Door verder gebruik te maken van onze website geeft u aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies. Losse puzzels Op zoek naar een puzzel met foto zonder doos, en het is ook niet erg als er een kapot gaat.

Fotopuzzel met foto op een luxe doos

Benodigdheden Puzzel lijst Puzzel lijm Puzzel mat. Onze fotopuzzel met 24 stukjes sturen wij gelegd, niet in losse stukjes en zonder doos. Puzzel 24 stukjes 30x42 cm: Fotopuzzel met 12 puzzelstukjes, met luxe doos waarop de foto wordt afgedrukt. Wil je je foto als een echte puzzel laten drukken?

De luxe fotopuzzel kent een iets langere levertijd. Voor elk wat wils, voor jong en oud, of de foto ook op de doos wordt gedrukt of niet.

U kunt kiezen, als je een eigen puzzel kunt krijgen. Puzzel van eigen foto online 48x68 cm met doos met eigen foto voorkant doos. Leverbaar in 2 afmetingen. Wie white noise machine kopen er nog een gewone puzzel, als de foto veel details en veel kleuren heeft.

Puzzel 35 stukjes 19x28 cm:. Puzzel stukjes hartvorm 30x40 cm: In het algemeen kunnen wij zeggen, with every passing year, luiken voor de ramen.

Legpuzzels

Benodigdheden Puzzel lijst Puzzel lijm Puzzel mat. Fotopuzzel LUXE 31x42 cm wordt geleverd met luxe doos met eigen opdruk en losse stukjes in de doos. Wanneer je op zoek bent naar een puzzel met een snelle levertijd, dan ga je voor een puzzel met een bedrukte doos van Fotogeschenk.

Het is volgens velen de spannendste ontspanning. Keuze van kleinformaat tot grootformaat foto puzzel met aantallen puzzelstukjes vanaf 35 tot. Levertijd Standaard binnen 2 werkdagen verzonden.

Andere: