Huawei wifi gaat niet meer aan

/ 23.12.2018 / Connie

Ik ga akkoord met de Forumvoorwaarden. HIj wil niet meer verbinden Hallo sinds een aantal dagen krijg ik mijn wifi niet aan.

Maak een account aan Inloggen met sociaal netwerk Log in met je Ben account Inloggen met Facebook of. Al mijn andere toestellen hebben geen probleem met de wifi en connecteren automatisch.

De Yelo Play-app heeft het antwoord. Na een minuut of 4 viel die weer weg en stond er weer "beveiligd, opgeslagen". Exact hetzelfde probleem wifi inschakelen werkt niet meer sinds een week op samsung S6 reset instellingen al gedaan, laatste update geactiveerd.

Hoi Mef, Wat gek dat jouw WiFi niet meer werkt. Alleen werkt dat maar eventjes.

Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden. Huawei P8 Lite van Telenet gekocht sinds mr dan 1 jaar geleden. Ik heb helaas ook het probleem dat de wifi op mijn telefoon P8 Lite niet meer aan wil ook fabrieksinstellingen geprobeerd etc. Super onhandig dat de WiFi heeft besloten op jouw toestel om niet meer te werken, zo gaan de MB's wel heel hard uit je bundel. Hij heeft het een maand gedaan en ineens niks meer, huawei wifi gaat niet meer aan.

  • Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Goed dat je dit hebt aangegeven, Raytje!
  • Nu heb ik alleen het grote probleem dat mijm wifi niet meer aan gaat. Hoi Mef, Wat gek dat jouw WiFi niet meer werkt.

De modem heb ik al gereset Die heeft de tel naar de fabriek gestuurd. Nu is Simyo geen aanbieder van Wifi, dus misschien ligt het probleem bij de provider daarvan. Stel ze dan gerust! Ik zit in dezelfde situatie , twee toestellen P8Lite met hetzelfde probleem.

Hallo rub92, ik ben bang dat het inderdaad een reparatie gaat worden van je telefoon. Hopelijk kan het terugzetten naar de fabrieksinstellingen dit verhelpen, anders zullen we naar andere mogelijkheden moeten kijken, huawei wifi gaat niet meer aan. Daarna verbond hij weer helemaal zelf Geantwoord op om Maar alleen bij 1 wifi punt andere wifi punten pakte mijn P9 lite wel! Ik had vandaag hetzelfde probleem. Ik hoop hiermee een aantal mensen te helpen. Heb niet kunnen slapen door rugpijn zwanger ook de laatste updates genstalleerd.

Uw antwoord

Ga je akkoord, of ga je door op de website dan ga je akkoord met ons cookiebeleid. Ik weet niet of dit nodig is, maar ik heb een hotspot gemaakt mét wachtwoord. Dit topic is gesloten.

Na op internet meerdere verhalen gelezen te hebben besloten om maar gewoon te gaan proberen. Dit bestand kan niet worden gedownload Sorry, onze virusscanner heeft bepaald dat dit bestand niet veilig is om te downloaden, huawei wifi gaat niet meer aan.

Wij hebben ook zes dagen gezocht omdat we geen enkele wifi verbinding konden maken. Vul je gebruikersnaam of e-mailadres in. Hij heeft het een maand gedaan en ineens niks meer! Hoe lang duurt het om te retourneren.

Registreren

De enige oplossing is een nieuw moederbord in laten zetten, dit valt onder de fabrieksgarantie! Hoe lang duurt het om te retourneren? Toestel opnieuw opstarten en helemaal uitzetten en opnieuw aanzetten hielp niet. Probeer het nog een keer over een paar minuten.

Ik maak gebruik huawei wifi gaat niet meer aan cookies zodat ik jou een optimale website kan leveren. Ziet het netwerk wel maar de toegang bed en breakfast aalsmeer geweigerd. Mocht dat niet helpen, kijk dan eens naar de oplossing die genoemd wordt op deze pagina. Ook hier werd aangeraden om terug te zetten naar fabrieksinstellingen aangezien ik al het andere al heb geprobeerd.

Mijn P8 Lite zijn wifi heeft het ook na 3 maanden begeven? Heb hem binnen garantie binnengegeven en wacht nu op de retour reparatie. Zet hem daarna nog eens even op, en link nogmaals met je 'kapotte' gsm aan op de draagbare hotspot.

Meld je aan

Hoi Frank, bedankt voor je bericht. En wat denk je? We sturen een e-mail met instructies om het wachtwoord opnieuw in te stellen.

Mijn provider in Ben. Link Geantwoord op om Bestand scannen voor virussen Sorry, we zijn de inhoud van dit bestand nog aan het controleren om er zeker van te zijn dat het veilig is om te downloaden.

Andere: