Gefeliciteerd in het duits

/ 24.02.2019 / Pelin

Gefeliciteerd met je examenresultaten en veel succes met je toekomstige carrière. Wat ben jij een slimmerik!

Dutch Van harte gefeliciteerd met het diamanten huwelijk! Dutch Van harte gefeliciteerd met jullie verloving en ik hoop dat jullie elkaar erg gelukkig maken. Leven in het buitenland Op kotenjacht in Duitsland Een kot of kamer vinden in Duitsland is niet altijd de meest ontspannen taak, Voorbereid aan de start staan en meteen De term nicht betekent 'niet' en können betekent 'kunnen'. Op dit moment wil je weten over cadeaus voor mannen, Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab.

Van harte gefeliciteerd met het koralen huwelijk!

Verjaardag Liefde - Verjaardagen komen een keer per jaar en natuurlijk wil je de beste verjaardagscadeau aan je geliefde geven. Van harte gefeliciteerd met jullie jawoord. Dutch Van harte gefeliciteerd met het behalen van jouw masterdiploma en veel succes in het werkzame leven. Spreek gefeliciteerd in het duits zin uit als 'Auhf dahss iehr tahg mitt lie-buh oend froy-duh eehr-fult ist. Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab.

Gefeliciteerd met jullie pasgeborene. Toch, op een unieke dag, net als een verjaardag of afstuderen, is het raadzaam iets extra uniek te doen.
  • Dat je snel weer beter wordt. Nachträglich betekent 'naderhand' of 'verlaat'.
  • Het woord dass betekent 'dat' en wir betekent 'wij' of 'we'. Ik wil mijn oprechte medeleven betuigen op deze zwarte dag.

Zojuist vertaald

Verjaardag Liefde Verjaardag Liefde - Verjaardagen komen een keer per jaar en natuurlijk wil je de beste verjaardagscadeau aan je geliefde geven. Spreek de zin als volgt uit: Benadrukken van de lengte van een huwelijk en gelukwensen voor het jubileum.

Wat ben jij een slimmerik! Ik wil mijn oprechte medeleven betuigen op deze zwarte dag. Of liever nieuwe woorden leren?

  • An diesem schweren Tag möchten wir Dir unser aufrichtiges und tief empfundenes Beileid aussprechen. De term nicht betekent 'niet' en können betekent 'kunnen'.
  • De letterlijke vertaling van deze zin is 'hartelijke felicitatie met je verjaardag'. Dutch Van harte gefeliciteerd met het behalen van jouw diploma!

Voorbeeldzinnen Voorbeeldzinnen voor "Van harte gefeliciteerd met" in het Duits Deze zinnen komen van externe bronnen en zijn misschien niet nauwkeurig. Woordenboek Werkwoorden Uitdrukkingen Spelletjes Meer bij bab. Jahre und immer noch wie am ersten Tag, gefeliciteerd in het duits. Herzlichen Glckwunsch zur Verlobung. Roep 'Alles Gute zum Geburtstag. Ik wil mijn oprechte medeleven betuigen op deze zwarte dag.

"Van harte gefeliciteerd met" vertalen - Duits

We have the cool resources for Verjaardag, alsnog van harte gefeliciteerd, van harte gefeliciteerd bassie en adriaan, van harte gefeliciteerd blond amsterdam, van harte gefeliciteerd van ons allemaal, van harte gefeliciteerd vertalen zuid afrikaans. De term nicht betekent 'niet' en können betekent 'kunnen'. Van harte gefeliciteerd met jullie verloving en ik hoop dat jullie samen erg gelukkig worden.

Ten eerste, dat mannen en vrouwen verschillend zijn! Of liever nieuwe woorden leren? Dutch Van harte gefeliciteerd met jullie verloving en ik hoop dat jullie elkaar erg gelukkig maken. Gelukwensen - Algemene gelukwensen Van harte gefeliciteerd met Zeg 'Wir wnschen Ihnen einen wunderschnen Gefeliciteerd in het duits om de jarige een fijne dag te wensen.

Herzlichen komt van het Duitse 'herzlich', wat 'hartelijk' betekent.

Feliciteren

Alles Gute zum Geburtstag! Wij wensen jullie alle geluk in de wereld. Wat ben jij een slimmerik!

Jahre und immer noch wie am ersten Tag. Spreek het uit als hrtz-lich 'ch' als een Limburgse zachte g -enn kloek-woehnsh gefeliciteerd in het duits 'ch' als een Limburgse zachte g -trygh-liech 'ch' als een Limburgse zachte g! Schade betekent 'jammer' of 'zonde'. Van harte gefeliciteerd met het gouden huwelijk! Ich bin sicher, dass Ihr wundervolle Eltern sein werdet, gefeliciteerd in het duits.

Wir gratulieren der Braut und dem Brutigam ganz herzlich zur Hochzeit. We wisten dat je het zou halen.

Ook in de database

Ik denk aan je. Spreek de zin uit als: Dutch Van harte gefeliciteerd met het gouden huwelijk! Herzlichen komt van het Duitse 'herzlich', wat 'hartelijk' betekent.

Betuiging van medeleven bij het overlijden van een zeer dierbare persoon. Hieronder vind je een aantal mogelijkheden. Ik wil mijn oprechte medeleven betuigen op deze zwarte dag.

Andere: